Yüce spor Süper Amatör lige çıktı.


Yılmaz AKTEPE
Bakırköy Yüce spor lider İstanbul Gümüşhane sporu Burak İncemanın attığı golle mağlup ederek grupta ikinci olarak Süper Amatör lige çıkan takım oldu.
9.Grupta 1 hafta önce 33 puanla şampiyonluğunu ilan eden İstanbul Gümüşhane spor ligin son haftasında Bakırköy sahasında 29 puanlı Yücespor ile karşı karşıya geldiler.
Müsabaka öncesi şampiyon İstanbul Gümüşhane spor şampiyonluk kupasını İsmail Öngen tarafından verildi.
 Bakırköy sahasında yağan yağmura rağmen kalabalık taraftarı arkasına alan Yüce spor takım sahaya mutlak galibiyet için çıktılar.
Müsabakanı 17.Dakikasında soldan ortalan topu çok iyi takip eden genç golcü Burak İncemanın takımın gollünü attı ve takımını 1-0 ön geçiren gollü attı.


Müsabaka boyunca her iki takımda yakalığı pozisyonları golle çeviremeyince ev sahibi Yücespor takım karşılaşmayı 1-0 kazanarak gruptan ikinci olarak Süper Amatör lige çıkan takım oldu.
Karşılama sonunda büyük sevinç yaşayan Yücesporlu futbolcular ve taraftarların mutluluğu görmeye değerdi.
 Karşılaşma sonunda Yücespor kulüp Başkanı İbrahim Mamati yaptığı açıklamada lige çok genç futbolculardan oluşan bir takım kurduk diğer takımlar gibi büyük paralar harcamadık.

Yücesporun prensip’inde para harcayarak futbolcu almak yoktur Yücespor denince altyapı akla gelir yani kendi altyapımızdaki oyunculara şans veriyoruz onlarda bu şansı çok iyi değerlendirmesini bildi ve hem kendilerini ispatladılar hem de Yüce sporumuzu Süper Amatör lige çıkarmış oldular.

Bu gün bu mutluluğu yaşatan Futbolcu kardeşlerimize teknik ekibimize ve soğuk ve yağan yağmura rağmen takımlarını yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ederim camiamız ada hayırlı olsun dedi.









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.