GENÇ BAYANLAR MİLLİ TAKIMIMIZ MEDYA İLE BULUŞT



Şen Hotel'de ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Genç Kadınlar Milli Takımımız, Sakarya’da görev yapan basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Adapazarı’nda bulunan Şen Hotel’de ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Genç Bayanlar Milli Takımımız, 7 Ocak Perşembe günü, Sakarya’da görev yapan basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Basın toplantısına Türkiye Karate Federasyonu Başkan Vekili Meydan Kobaş, Genç Bayanlar Milli Takım Direktörü Ercan İnce, Antrenörler Nurkan Kayacık, Yıldız Aras, Necip Kaplan, Hasan Kılıç, Dünya ve Avrupa Hakemi Uğur Kobaş, Spor Şube Müdürü Bülent Kasım, Spor Servis Şefi İlhan Şerif Aytaç, Sakarya Karate İl Temsilcisi Aykut Duman ve Milli Takımlar Menajeri Hikmet Şaha katıldı.
Basın toplantısında konuşan Türkiye Karate Federasyonu Başkan Vekili Meydan Kobaş, son yıllarda Türk karatesinin yakaladığı istikrarlı grafiği Zürih’te de sürdüreceklerine inandıklarını belirterek, “80’li yıllarda bizzat karatenin içindeyken bir Avrupa üçüncülüğü yakaladığımızda gözlerimiz doluyordu. Ama şimdi düşünün; Dünya Karate Şampiyonası’nda genel klasmanı üçüncü tamamlıyoruz. Sporcularımız Dünya ve Avrupa şampiyonu oluyorlar. O döneme göre hayal edilemeyecek bir başarı yakaladık. Genç sporcularımızın bu başarıyı sürdüreceklerine yürekten inanıyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
İNCE: HEDEFİMİZ İLK SIRALARDA OLMAK

İsviçre'nin Zürih kentinde 6-8 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek Genç Bayanlar Milli Takım Teknik Direktörü Ercan İnce, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “18 sporcu, 5 teknik ekiple hazırlıklarımıza günde çift antrenman yaparak aralıksız devam ediyoruz. Sporcularımızın performanslarından memnunuz. Hedefimiz, Türk karatesinin her zaman gibi ilk sıralarda olmasıdır” dedi.
Ercan İnce ayrıca, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.