KANARYASPOR'UN YAPTIĞINI HİÇBİR KULÜP YAPMADI!



İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Kanaryaspor, kulüp tesislerinin yanında yaptığı bostanda çeşitli sebzeler yetiştirirken bunları mahalleli ve futbolcularla ücretsiz paylaşıyor.

Küçükçekmece İlçesi'nin Kanarya Mahallesi'nde faaliyet gösteren Kanaryaspor özellikle alt yapıdaki başarılarıyla dikkat çekerken, sosyal olaylarla sık sık gündeme gelen muhitteki gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırma çabasında. Kulübün bir diğer özelliği de kendisine ait bir bostanı olması.
Kanarya Stadı ve kulüp tesisinin hemen yanında geniş bir alanda çeşitli sebzeler yetiştiren Kanaryaspor, bu sebzeleri kulübün futbolcularına ve çevre halka ücretsiz olarak dağıtıyor.

Başkan Tuğlar: Bizimkisi sosyal sorumluluk projesi

Kulüp Başkanı Ahmet Tuğlar, "Kanaryaspor olarak amacımız gençlerimize spor yaptırmak ve onları topluma faydalı birer olarak yetiştirmek. Kanarya gibi sosyal olayların çokça yaşandığı bir mahallede önemli bir sosyal sorumluluk projesi yürütüyoruz. Gençlerimize spor yaptırmanın yanı sıra onları sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme gibi konularda eğitmeye çalışıyorum. Kulüp tesislerimizde yetiştirdiğimiz sebzeleri de futbolcularımızla ve hatta mahalleliyle ücretsiz paylaşıyoruz. Böylece hem onların sağlıklı beslenmesine hem de aile bütçelerine az da olsa bir katkı sağlıyoruz" dedi.

Terör örgütlerinin hedefinde!
Küçükçekmece ilçesinde kendi tesisinin tapusuna sahip tek kulüp olan Kanaryaspor, çalışmaları nedeniyle bölgedeki yasadışı terör örgütlerinin de hedefi olmuş durumda. Kulüp son olarak Kobani eylemlerinde molotoflu saldırıya uğrarken tüm belge ve lisanslar yanmıştı. Bunun dışında birkaç kez daha kulübe molotoflu saldırı gerçekleşti.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.