İstanbul Malatya spor evinde 1 puanla yetindi.

 İstanbul Süper Amatör lig 6.Grupta küme düşmeme mücadelesi veren İstanbul Malatya spor kendi sahasında grubun güçlü takımlarından olan Güngören spor ile 2-2 berabere kalarak sahadan birer puanla ayrıldılar.Müsabakaya her iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıktılar oyunun ilk dakikalarında etkili olan misafir takım Güngören spor ataklarını sıklaştırdı.
35.Dakikada penaltı kazanan misafir takım Güngören spor Murat’tın atığı penaltı gollü ile 1-0 öne geçti.40.Dakikada ev sahibi İstanbul Malatya spor bu sefer penaltı kazandı topun başına geçen kaptan Erkan topu ağlara yollayarak skoru eşitlerken ilk yarınında skorunu belirlemiş oldu.
48.Dakikada Güngören sporda ilk gollün sahibi Murat takımının ve kendisinin ikinci gollünü atarak yeniden İstanbul Malatya spor karşında 2-1 öne geçti.
85.Dakikada ev sahibi İstanbul Malatya sporda da ilk gollün sahibi kaptan Erkan takının ev kendisinin ikinci gollünü atarak skoru yeniden eşitlik getirdi ve karşılaşama 2-2 berabere sona erdi.
 Her iki takımda sahadan birer puanla ayrıldı ve ev sahibi İstanbul Malatya spor sahasında berabere kalarak kümede kalma şansını riske sokmuş oldu.
 Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.