Kartal gücüne Çatalca da dev spor yatırımı

İstanbul Beylikdüzü ilçesinin amatör spor kulüplerinden olan Kartal gücü 1903 futbol takım yeni Başkanı Olcay Seçilir 20 Bin metre kareye dev spor kompleksi müjdesini Verdi.

Ahmet Şarkıcının kurucu başkanlığını yaptığı ve Üç yıl önce kurula ve İstanbul amatör liglerde mücadele vermeye başlayan Beylikdüzü Kartal gücü 1903 Futbol takımı geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede spor camiasının çok iyi tanıdığı isim olan Olcay Seçilir Kartal gücü 1903 takımın yeni başkanım oldu.

Kartal gücü 1903 takımın yeni başkanı olan Olcay Seçilir yaptığı açıklamada Kartal gücü 1903 alt yapıda faaliyet gösteren yeni bir spor kulübü bizden önce bu hizmet bayrağı taşıyan Ahmet Şarkıcı ve yönetim kurluna çok teşekkür ederim.
Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızda hizmet için aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşmak amacı ile Kartal gücü 1903 takımız tamamen altyapıya önem veren ve bu doğrultuda yatırımlarını yapma amacı ile çalışmalarımızı göreve gelmemizle birlikte hızlandık
İstanbul Çatalca ilçesinde temiz havası doğa ile iç içe olan 20 Bin metre kare den oluşan bir arazı satın aldık buraya çok güzel bir spor kompleksi yapmayı amaçlıyoruz.
20 Bin metre kare üzerine 2 tane nizami gerçek cimden oluşacak futbol sahası bir adet yarı olimpik yüzeme havuzu bir adet tenis kortu Kros yapılacak alan dam donanımlı sporcu sağlık merkezi ve sporcuların ve misafir kulüplerin konaklayacağı konaklama merkezi içinde bulacak bir spor kompleksi projelendirdik şuanda da girişimlerimizi başatlık gerekli izinleri aldıktan sonra en geç 4 ay içinde tesislerimizin yapımına başlayacağız.
Çocuklarımızın ve gençlerimizin modern bir ortamda, çağdaş tesislerde spor yapmalarına imkân sağlamak amacıyla yola çıktık.


Bu spor Kompleksinde yalnızca gençlerimiz değil, her yaştan insanımız spor yapma, dinlenme ve hoşça vakit geçirme imkânına kavuşacak tesislerimiz faaliyete girdikten sonra İstanbul’un çeşitli ilçelerinden her gün servilerle buraya sporcu kardeşlerimizi taşıyacağız
Her zaman gençlerimize ve tüm sporcularımıza destek ve omuz vermeye devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.