İstanbul Sinop spor gazi oldu.

Yılmaz AKTEPE
İstanbul Süper Amatör lig 4.Grupta play-off' şansını aryan İstanbul Sinop spor kendi sahsında kendi seyircisi önünde Gazi Mahallesine 1-0 yenilerek şansını kayıp etti.
Küçükçekmece Metin Oktay sahasında karşı karşıya gelen İstanbul Sinop spor ile Gazi Mahallesi takımları mutlak galibiyet için sahaya çıktılar.

Her iki takımdan taraftarının büyük ilgi gösterdiği bu önemli maçı Cihan Ataş, İbrahim Akar,Y.Uğur Özyılmaz hake triyosu yönetti.
Müsabakanın ilk yarsında her iki takımda girdiği gol pozisyonlarını gole çeviremeyince ilk yarı golsüz sona erdi.
Gazi Mahallesi seyircisi ikinci yarının başında koltukları sahaya atılması neden ile türbinleri boşaltarak dışarıda polisle çatıştı.

İkinci yarıya daha deli toplu oyun sergileyen ev sahibi İstanbul Sinop spor Uygar ve Cenk’le mutlak gol pozisyonlarından yaralanamadı.
82. Dakikada misafir takım Gazi Mahallesi takımında Yılmaz topla buluştu ve kaleci Fatihin solundan topu ağlara yollayarak takımının 1-0 öne geçiren gollü attı.


İlerleyen sürede ev sahibi İstanbul Sinop spor gollü bulamayınca sarı lacivertler sahadan 1-0 yenik ayrılarak play-off' şansını da yitirmiş oldu.


















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.