JUDO MİLLİ TAKIMLARI AVUSTURYA YOLCUSU

Judo Bayan ve Erkek Milli Takımları, Olimpik Hazırlık Kampına katılmak için Avusturya’ya gidiyor. 6-14 Ocak tarihleri arısında Avusturya’nın Mittersfield kentinde yapılacak olan kampa, dünyanın önde gelen judo ülkelerinin sporcuları katılacak.
Brezilya’nın Rio De Jenerio kentinde gelecek yıl yapılacak olan yaz olimpiyat oyunları yaklaştıkça, judo milli takımlarındaki hareketlilikte her geçen gün artmaya başladı. 2015’i çok önemli bir ‘yarış yılı’ olarak adlandıran milli takım çalıştırıcıları, işe Avusturya’da yapılacak olan Olimpik Hazırlık Kampıyla başlayacaklarını söyledi. 

İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüze ait Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezinde üç günden bu yana çalışmalarına devam eden bayan ve erkek judo milli takımları, yarın Avusturya’ya gidiyor. Avusturya’nın Mittersfield kentinde yapılacak olan ve 6-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olimpik hazırlık kampına dünyanın judoda en güçlü ülkelerinin sporcuları katılacak. 

Bu kampla birlikte çok yoğun bir şampiyona takviminin kendilerini beklediğini ifade eden Judo Milli takım çalıştırıcıları Namık Ekin, Hüseyin Özkan, Ercan Çakıroğlu ve Timur Bizsan en büyük hedeflerinin Rio Olimpiyatları olduğunu söyledi. 

Milli Takım Başantrenörü Hüseyin Özkan, Avusturya’da yapılacak Olimpik Hazırlık Kampının hemen ardından 7-8 Şubat’ta Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da, 14-15 Şubat’ta ise İtalya’nın Başkenti Roma’da bayan ve erkek milli takımların Avrupa Kupaları’nda önemli sınav vereceklerini belirterek, yıl içinde çok yoğun bir puanlama programına gireceklerini ifade etti.   

Judo milli takımları olarak Rio De Jenerio’da yapılacak olan yaz olimpiyat oyunlarında bayan ve erkeklerde toplam 6 sporcu ile katılmayı hedeflediklerini belirten Özkan, bu amaçlarına ulaşmak için gece gündüz demeden çok yoğun bir çalışma temposu içine gireceklerini sözlerine ekledi.  

Avusturya’ya gidecek olan milli takım kafilesi şu sporculardan oluşuyor:

Bayanlar

48 kılo: Sümeyye Akkuş, Dilara Lokmanhekim, Ebru Şahin, Rabia Şenyayla
52 kilo: Ayşe Saadet Arca
57 kilo: Derya Cıbır, Tuğba Zehir
63 kilo: Büşra Katipoğlu
70 kilo: Şükran Bakacak
+78 kilo: Gülşah Kocatürk, Sebile Akbulut, Kübra Kara, Kayra Almira Özdemir

Erkekler

60 kilo: Ahmet Şahin Kaba, Bekir Özel
66 kilo: Sinan Sardal
73 kilo: Hasan Vanlıoğlu, Murat Bektaş, Bayram Ceylan, 
81 kilo: Emirhan Yücel
90 kilo: Batuhan Efemgil
100 kilo: Ali Erdoğan
+100 kilo: Feyyaz Yazıcı, Burak Serbest

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.