Yeşilce ve Özgençlik kaderi haftaya kaldı.



Yılmaz AKTEPE
İstanbul 1.Amatör küme 3.Grupta haftanın önemli maçı olan Gültepe Özgençlikspor ile Seyrantepe Yeşilce spor takımları ligin 17.Haftasında kader maçına çıktılar.



3.Grubun alt ve üst sırasını ilgilendiren bu önemli maçta ev sahibi Gültepe Özgençlikspor küme düşmeme Seyrantepe Yeşilce sporda ilk ikiye girerek Süper Amatör lige çıkma mücadelesi için sahaya çıktılar.

5.Dakikada penaltı kazana misafir takım Seyrantepe Yeşilce spor da topun başına geçen Emre takımının gollünü atarak 1-0 öne geçti.
 

8.Dakikada ev sahibi Gültepe Özgençlikspor Arda’nı attığı golle beraberliği yakalayarak skora eşitliği getirdi 1-1 oldu.
 
32.Dakikada misafir takım yine penaltı kazandı ve topun başına bu sefer Tayfun geçti ve topu ağlara yollayarak yeniden takımının 2-1 öne geçmesini sağladı.
36.Dakikada Gültepe Özgençlikspor Sercan’ın sert şutu top Seyrantepe Yeşilce ağlarına gitti ve skora eşitlik geldi ilk yarı 2-2 kapandı.

60.Dakikada misafir takımda ilk gollün sahibi Emre ceza sahası içinde plase vuruşu kendisinin ikinci takımının üçüncü gollünü atarak farkı bire çıkardı ve skor 3-2 oldu.

Müsabakada başka gol olmayınca karşılaşama misafir takım Seyrantepe yeşilcespor’un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.
 
Misafir takım Seyrantepe Yeşilce haftaya alacağı beraberlikle Süper Amatör lige çıkma şansını yakalayacak Gültepe Özgençlikspor ise deplasmanda Tozkoparanspor maçında mutlak galip gelerek ligde kalma şansını arayacak.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.