Osmaniye İstiklal spor ikinci yarıda açıldı.1-3

Osmaniye İstiklal spor ikinci yarıda açıldı.1-3Yılmaz AKTEPE

Son haftalarda üst üste aldığı mağlubiyetlerle ligde kalmayı mucizelere bırakan İstanbul Malatya spor kendi sahasında şampiyonluğu kovalayan Osmaniye İstiklal spor karşısında 1-0 öne geçtiği maçı 3-1 kaybeden İstanbul Malatya spor ligin son iki haftasına girerken artık mucizelere kaldı.

İstanbul Süper Amatör lig 6.Grupta Ligde kalma mücadelesi veren ve takımın başına Mustafa Özdemir’i getiren İstanbul Malatya spor bu hafta Sefaköy Kartal Sahasında şampiyonluk mücadelesi veren Osmaniye İstiklal spor ile karşı karşıya geldi.

Müsabakayı Fahri Var, Kemal Mavi, O. Kaan Çalışır hakem üçlüsünün yönettiği günün önemli maçına ev sahibi İstanbul Malatya spor müsabakaya hızlı başladı.2.Dakikada ev sahibi İST. Malatya spor Ahmet in attığı golle sarı kırmızılılar 1-0 öne geçti

26.Dakikada atılan ara pasıyla topla buluşan İstiklal sporlu Murat ceza sahası içine girdi kaleye sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skora eşitlik geldi skor 1-1 oldu.

54. Dakikada Osmaniye İstiklal sporda Fatih atılan pasla ceza sahası içinde topla vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti. Skor 2-1 oldu ve takımının öne geçiren gollü attı.84. Dakikada sağ taraftan ortalan topu çok iyi takip eden İstiklal sporda günün başarılı ismi Cevher topa şık bir vuruş yaparak top ağlarla buluştu ve skoru belirledi 3-1.Osmaniye İstiklal spor çekinerek geldiği İstanbul Malatya spor deplasmanında 3-1 kazanarak üç puanı alırken 45 puanlı lider Ortaköy sporun ardından 43 puanla ikinci sıraya yükselmiş oldu.Öztürk, Daha her şey bitmiş değil dedi.

Kendi sahasında grubun güçlü takımlarından Osmaniye İstiklal spora 3-1 İstanbul Malatya spor mağlubiyeti nedeniyle moraller oldukça bozuldu.
Geride kalan maçlardan ders çıkarıp, önlerindeki maça baktıklarını söyleyen İstanbul Malatya spor kulüp Başkanı Turgut Öztürk Geride kalan maçları aklımızdan çıkarmamız gerekir. Şuanda önümüzde bizim için çok önemli bir Şile Yıldız maçı var.
Aslında ligde kalan 2 maçlar bizim için çok önem arz etmektedir. Ligde kalan 2 karşılaşmayı da puan kaybetmeden bitirip, ligde kalmak istiyoruz” dedi.
Bu sezon Malatyalı iş adamlarımızdan desteği görmediklerini de ifade eden Başkan Turgut Öztürk
“Özellikle bizim için kader maçı olan son 2 karşılaşmada taraftar desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Kümede kalabilmek için son maçımıza kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Genç ve yetenekli olan kadromuzun yeri burası değil! Ancak destek olmadan olmuyor” diye konuştu ve takım kesinlikle destek verilmesi gerektiğine işaret etti.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.