Yeşilova Esnafspor Deplasmandan 3 Puanla Döndü


İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grupta al sıralardan kurtulma mücadelesi veren Küçükçekmece Yeşilova Esnaf spor deplasmanda İ.T.Ü takımını 1-0 yenerek deplasmandan üç puanla döndü.


İ.T.Ü. STADYUMU (AYAZAĞA KAMPÜSÜ)  Sahasında oynan ve Yalçın Taşkınfurta,Aşkın Şahin Samet Kurt Hakem üçlüsü yönettiği müsabakada Misafir Ekip Yeşilova Esnaf Spor'a deplasmanda 3 puan kazandıran 65.Dakikada Yunus tek gollü yeşil beyazlıların üç puanını getirdi.
Yetik, Zor deplasmanda 3 puanla döndük”
Yeşilova Esnaf spor Kulüp Başkan Vekili Salih Yetik deplasmanda oynadıkları İ.T.Ü karşılaşmasını değerlendirdi.
Yeşilova Esnaf spor zorlu İ.T.Ü deplasmanında üç puanı tek golle alırken, yeşil beyazlı takımda Başkan Vekili Salih Yetik yaptığı açıklamalarda çok zorlu bir deplasmandan çok önemli bir üç puanla döndüklerini ifade ederken açıklamalarının devamında şunları söyledi. “Sadece bizim değil grubumuzun diğer takımları içinde çok zor bir deplasmandan üç puan ile ayrıldığımız için mutluyuz. İ.T.Ü Takımının artılarını ve eksilerini biliyorduk. Oyuncularım maçtan önce çalıştığımız ve konuştuğumuz tüm taktik anlayışları harfiyen yerine getirdiler. Biliyorduk ki bu taktikleri sahada ortaya koyarken onlardan daha çok koşup daha çok mücadele ettiğimiz zaman skor da lehimize olacaktı

.” Yetik açıklamalarının devamında ise kendisinin ve futbolcuları için ne geçmiş maçların, nede gelecekteki maçların önemi olduğunu sadece o hafta oynayacakları maça ve o anki yapacakları mücadeleye odaklandıklarını ifade etti.

 Yılmaz AKTEPE


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.