H.Taştepe U16’ gençleri çeşmeye çelme taktı! 3-0



 İstanbul U 16 Gençler Liginin 4. haftasında Halkalı Taştepespor takımı sahasında Sefaköy Kartal sahasında Söğütlüçeşmespor U 16 takımını ağırladı.
 Maça iyi başlayan H.Taştepe U16 takımı, 80 dakikanın sonunda sahadan 3-0 galip ayrılarak namaglûp olarak liderliğini sürdürdü.


 Sefaköy kartal sahada oynanan maçın ilk devresinde 14 ve 34.Dakikalarında Bilal’ın attığı gollerle Halkalı Taştepespor gençleri ilk yarıyı 2-0 önde kaptı.

İkinci yarı da Halkalı Taştepesporlu oyuncular kaliteli bir futbol ortaya koyarak müsabakanın son Dakikasında yani 80.Dakikada Berke takımını ve müsabakanın son gollünü atarak karşılaşmayı 3-0 kazana taraf Halkalı Taştepespor u 16 takım oldu.

Halkalı Taştepspor aldığı bu sonuçla 4.Haftayı da galibiyetle kaparak puanını 12 ye çıkartı ve namaglûp olarak liderliğini sürdürdü.
 Söğütlüçeşmespor ise aldığı bu yenilgi sonrası 7 puanda kalarak lider Taştepspor’un 5 puan gerisinden takipçisi oldu.

 Şahin; Çok Daha iyi olcağız dedi.


Halkalı Taştepespor yöneticilerinden Ali Şahin yaptığı açıklamada lige çok iyi bir takım kurarak girdik takımızda çok kaliteli ve yetenekli oyuncuklar var yetenekli oyuncular sahada yeteri kadar yeteneklerini koyduğunda çok daha kaliteli bir takım görüntüsü veriyor ligde oynadığımı 4 maçta bunu gördük.Bugün gurubumuzun güçlü takımlarından bir ile oynadık maçın hemen başında gollü bulduk ve önde geçtik müsabaka boyunca da oyun kontrolünü elimde bulundurarak sonuca gittik ve karşılaşmadan 3-0 galip geldik eksiklerimiz var oynadıkça daha iyi olacağız dedi.
 Not: Söğütlüçeşmespor Hocası Harun Özkan izin veremediği için Takım oyuncuların resmini çekmedim özür dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.