SON GÜLEN TOZKOPARANSPOR OLDU


Yılmaz AKTEPE
İstanbul 1.Amatör küme 3.Grupta ligin son haftasında küme düşmeme mücadelesi veren Tozkoparanspor ile Gültepe Özgençlikspor takımları arasındaki bu önemli maçı ev sahibi Tozkoparanspor 5-3 kazanarak ligde kalan takım oldu.
Ligin Son haftasında Bakırköy sahasında 18 puanlı Gültepe Özgençlikspor ile 16 puanlı Tozkoparanspor takımları karşı karşıya geldiler ev sahibi Tozkoparanspor mutlak galip gelmesi ve misafir takım Gültepe Özgençlikspor isa beraberlik halinde ligde kalmış olacak.
Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi Tozkoparanspor 4.Dakikada Okan,9.Dakikada Gökhan ve13.Dakikada yine Okan kendisinin ikinci takımının üçüncü gollünü attı. Misafir takım Gültepe Özgençlikspor da 35.Dakikada Bilal penaltından ve 45.Dakikada Metin kırmızı beyazlı takımın gollünü attı ve ev sahibi Tozkoparanspor ilk yarıyı 3-2 önde kapatarak soyunma odasına avantajlı giden takım oldu.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Tozkoparan spor 53.Dakikada Fırat takımının 4.üncü gollünü attı ve farkı üçe skoru da 4-2 yapan gollü attı.79.Dakikada yeşil beyaz renkli Tozkoparanspor Ali canın takımnın beşinci gollünü attı skor 5-2 oldu.


90.Dakikada Gültepe Özgençlikspor da Hakan takımının üçüncü karşılaşmanın son gollünü attı ve Tozkoparanspor çekinerek çıktığı bu önemli maçı 5-3 kazanarak ligde kalmanın sevincini yaşadı. Gültepe Özgençlikspor ise küme düşerek sahadan üzgün ayrılan takım oldu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.