İstanbulspor Sultanbeyli’ye üç avans verdi Beşte bitir.


Yılmaz AKTEPE
İstanbul Süper Amatör lig 6.Grupta şampiyonluğun iki güçlü adaylılarından olan İstanbulspor ile Sultanbeyli spor takımları ligin 18.Haftasında karşı karşıya geldiler.

Yeşilova Kemal Aktaş Sahasında oynan müsabakada misafir takım Sultanbeyli spor 3-1 önde götürdüğü maçı ikinci yarıda arka arkaya yediği gollerle rakibi İstanbulspor’a 5-3 mağlup olurken iki kırmızı karta görerek üç puanı deplasmanda bırakmanın üzüntüsünü yaşadı.
15.Dakikada sağdan ortalan topu çok iyi takip eden İstanbulspor un gol makinesi Süleyman topa kafayı vurarak ağlara gönderdi ve sarı siyahlı takımı 1-0 öne geçiren gollü attı.
25.Dakikada ceza sahası içine ortalan topu çok iyi takip eden misafir takım Sultanbeyli sporlu Ergün ayağının içi ile topu İstanbulspor ağlarına yollayarak skora eşitliği getiren gollü attı skor 1-1 oldu.
34.Dakikada Sultanbeyli sporda ilk gollün sahibi olan Ergün kendisinin ve takımının ikinci gollünü kafa ile atarak takımını 2-1 öne geçiren gollü attı.
44.Dakikada ceza alanı içine ortalan topa kafayı vuran misafir takım da Koray takımının üçüncü gollünü atarak farkı ikiye skoru da 3-1 yaparak ilk yarının skorunu belitleyen gollü attı.
TARTIŞLILAN GOOLLLLLLLLLLLLLLL

58.Dakikada ev sahibi İstanbulspor’da ilk gollün sahibi Süleyman ceza sahası içine ortalan topu çok iyi takip etti kafa vuruşu Sultanbeyli sporcu Fatih Aydın top ağlara gitmek üzereyken topu kafa ile çıkardı ancak maçın orta Hakemi Aydoğan Kaş önce yardımcı hocasına baktı ve santrayı göstererek golü verdi Sultanbeyli oyuncuların itirazları sonucu değiştirmeyince İstanbulspor bu golle skoru 3-2 yaparak 
71.Dakikada Sarı Siyahlı İstanbulspor’da Serhan’ın şutu top ağlara giderek skorda eşitlik oldu ve İstanbulspor mağlup durumdayken atılan bu golle skoru 3-3 yaptı.

74.Dakikada İstanbulspor’da Ozan soldan ceza sahasına girmek üzereyken sert şutu top tabiri caizse çataldan döndü.
80.Dakikada sağdan ortalan topla buluşan günün başarılı ismi olan İstanbulspor’da Süleyman topla buluştu buluştuğu topla ceza sahası içine girdi sert şutu top ağlara gitti ve Süleyman kendisinin üçüncü takımının dördünü gollünü attı ve İstanbul sporu 4-3 öne geçiren gollü attı.
82.Dakikada misafir takım Sultanbeyli spor da Fatih Aydın çift sarı ve ardından kırmızı kartal oyun dışı kaldı ve misafir takım sahada 10 kişi mücadele vermek zorunda kaldı.
89.Dakikada İstanbulspor’da kaptan Hüseyin takım arkadaşı Süleyman’la ver kaça girdi aldığı topla rakip ceza sahası içine girdi çapraz vuruştan topu ağlara yollayarak takımının beşinci gollünü attı ve skoru 5-3 yaparak farkı ikiye çıkardı.
90.Dakikada rakibine sert girmesi sonucu Sultanbeyli spor da Fatih Kurku çift sarıdan ve kırmızı kartal oyun dışı kaldı ve karşılaşma ev sahibi İstanbulspor 3-1 mağlup durumdayken karşılaşmayı 5-3 kazanarak üç puanı alırken haftalardır sürdürdüğü çıkışını sürdürerek iddiasını sürdürdü.
Sultanbeyli spor ise aldığı bu mağlubiyetle puan kaybı ile sahadan üzülerek ayrılan taraf oldu.










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.