KÜME DÜŞTÜKTEN SONRA TOPLANIP YEMEĞE GİTTİLE

Futbol kulüplerinin şampiyon olduktan yahut kümede kaldıktan sonra bunu yemekle kutlaması sık görülen bir olaydır. İstanbul 1 . Amatör Lig 3. Grup takımlarından Gültepe Özgençlikspor ise belki e Türkiye'de bir ilk imza atarak küme düştükten birkaç saat sonra yemekte bir araya gelip eğlendi.

Küçükçekmece temsilcisi, ligin son haftasında, kümede kalmak için kendisine beraberliğin yettiği maçta deplasmanda Tozkoparan Birlikspor'a 5-3 mağlup olup 2. Amatör Lig'e geriledi. Kırmızı-Beyazlılar maçtan çıktıktan sonra soluğu Küçükçekmece Gölü kenarındaki bir restoranda aldı ve bir sezonun yorgunluğunu atarken keyifli saatler geçirdi.

Gültepe Özgençlikspor yöneticileri, yemeğin rezervasyonunu hafta içinden yaptıklarını ve ertelemenin mümkün olmadığını belirttiler. Yöneticiler futbolda şampiyonluk kadar düşmenin de normal olduğunu, kulüp olarak hedeflerinin sadece mahalle gençliğine spor yaptırmak olduğunu belirterek, bu yemekle bir sezon boyunca ter döken futbolcularına teşekkür ettiklerini ifade etti.

Yönetimin bu yaklaşımına rağmen eski yöneticiler küme düştükten sonra yemeğe gidilmesine tepkililer.

HABER: YILMAZ AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.