Sultanbeyli spor’a bu galibiyet yetmedi.5-0

Yılmaz AKTEPE
İstanbul Süper Amatör lig Ligin son haftasında şampiyonluğa oynayan Sultanbeyli spor deplasmanda Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor’u 5-0 mağlup etmesine rağmen klasman maçlarına kalamadı.

 Küçükçekmece Kemal Aktaş Sahasında oynan maça misafir takım Sultanbeyli spor mutlak galibiyet için sahaya çıktı.

Müsabakaya hızlı başlayan misafir takım Sultanbeyli spor maçın 11.Dakikasında Aytekin Ata sevenin atığı golle 1-0 öne geçti.

23.Dakikada Sultanbeyli spor Fatih Aydının attığı golle farkı ikiye çıkartarak skoru 2-0 yapan gollü attı ve ilk yarı misafir takımın üstünlüğü ile sona erdi.

49.Dakikada Mehmet Bozan Sultanbeyli sporun üçüncü gollünü attı ve farkı üçe çıkardı skor 3-0 oldu.
 
56.Dakikada İsmail Satılmış Sultanbeyli sporun dördüncü gollünü attı ve skor 4-0 oldu.

78.Dakikada penaltı kazanan misafir takım Sultanbeyli sporda topu başına geçen kaleci Emrah Atmaca takımının beşinci gollünü attı ve maçın skorunu da belirlemiş oldu.

Karşılaşmayı 5-0 kazanan Sultanbeyli spor Ortaköy ve İstiklal takımlarının galip gelmesi nedeni ile şampiyonluğu ve klasman maçlarına kalma şansını da yitirmiş oldu.
Misafir takım oyuncuları sahadan galip gelmesine rağmen şampiyonluğu kayıp etmenin üzüntüsü ile sahadan ayrıldı.
 
Sultanbeyli spor yöneticisi Yılmaz Sevin bu gün çok iyi bir mücadele verdik ve farklı skorla galip geldik ancak şampiyon ve klasman maçlarına kalamadık.

Ev sahibi Yeşilova Esnaf spor takımı çok iyi mücadele verdi maçı da çirkinleştirmedi son dakikaya kadar mücadelesini sürdürdü bizleri burada çok iyi ağırlayan Yeşilova Esnaf spor kulübü Başkanı ve yöneticilerine göstermiş oldukları misafir perverlikleri den dolayı çok teşekkür ederim dedi.









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.