Yeşilova Esnaf spor gençleri iyi başladı.2-1


İstanbul u 19/A Gençler ligi 10.Grupta ligin ilk haftasında Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor İstanbulspor takımını 2-1 yenerek lige üç puanla başladı.
Küçükçekmece Kemal Aktaş Sahasında karşı Karşı’ya gelen Yeşilova Esnaf spor ile İstanbulspor genç takımları ligin ilk haftasında galibiyet için sahaya çıktılar.
Müsabaka iyi başlayan ev sahibi Yeşilova Esnaf spor takımı oyunun ilk dakikaların da rakip kalede gol aramaya baladı.
12.Dakikada Yeşilova Esnaf sporda Erman sol taraftan aldığı topla rakip ceza alanın doğru girerken kaleyi gördü sert şutu top ağlara gitti ve yeşil beyazlı renkler bu golle 1-0 önce geçti.
42.Dakikada misafir takım İstanbulspor da Osman takım arkadaşı ile ver kaça girdi ceza sahası içinde topa şık vuruşu skora eşitlik geldi ve ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.
İkinci yarı her iki takımda karşılıklı ataklarla gol aramaya başladı müsabakanın 70.Dkaikasından sonra iyice rakip kalede etkili olana Yeşilova Esnaf spor da ikinci yarıda oyuna dahil olan Kaan takım arkadaşı Kadir Berkle ver kaça girdi.
Kadir Berk takım arkadaşından aldığı topla kaleyi gördü sert şutu topu ağlara yolladı ve takımını 2-1 öne geçiren gollü attı.
Karşılaşma ev sahibi Yeşilova Esnaf spor U 19/A Genç takımı ligin ilk haftasında İstanbulspor’u 2-1 yenerek lige üç puanla başlamış oldu.
Yeşilova Esnafspor: Cengiz***İbrahim***Barış***Doğuş***Muhammet***Berkcan**Ensar***Şeyhmuz**Kadir Berk***Erman***Tayfun***
İstanbulspor: Onur***Emre**YunusFırıldak**Oğuzhan**Alİ**Osman**Raşit**Sergen**Batuhan**Yusuf



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.