Kıran,Biz Gönüllerin şampiyonuyuz

Yılmaz AKTEPE
İstanbul 1.Amatör küme 6.Grupta son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayan ve son hafta da şampiyonluğu kaçıran Küçükçekmece Sultanmuratspor kulüp Başkan Vekili İsa Kıran biz gönüllerin şampiyonuyuz dedi..

Sultanmuratspor kulüp Başkan Vekili İsa Kıran yaptığı açıklamasında 2014-2015 Futbol sezonunda 6.Grupta 18 hafta şampiyonluk için Mücadele verdik bir birinden güçlü takımlarla oynadık ligin son haftasına kadar mücadelemizi bırakmadık ve grubumuzda üç takım başa baş mücadele verdi ve İlçemizin ismini taşıyan kardeş kulübümüz Küçükçekmecespor şampiyon olurken  Altınovaspor da  grupta ikici olarak e Süper Amatör lige çıktılar.Sultanmauratsporumuzda lider Küçükçekmespor dan 2,İkinci Altınovasporu dan ise 1 puan gerisinden üçüncü olarak tamamlamış olduk.
Grubumuzda oynadığımız 18 maçta 52 gol rakip kaleye gol atarken 22 golle grubun en az gol yiyen takımı ve 39 puan topladık ve şampiyon olan Küçükçekmece spor dan iki puan farkla üçüncü bittirdik ligi şampiyon olan Küçükçekmece sporu ve Süper Amatör lige çıkma başarısını gösteren Altınova spor kulüplerini tebrik eder başarılar dilerim
Sultanmuratspor takımında forma giyen tüm oyuncularımızı tamamı altyapıdan yetişmiş ve öz kaynaklarımızdan kurulmuştur. Yeni sezonda ismini de değiştirerek büyük taraftar desteğinde arkasına alan siyah beyazlı Sultanmuratspor Çocuklarımız yüreklerini sahaya koyarak, kazandılar. Biz onları gönüllerin şampiyon olarak görüyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.