İstanbul Sinop spor 47.Yılını coşku ile kutladı.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen İstanbul Sinop Spor Kulübü, her yıl yaptığı geleneksel kaynaşma gecesinde camiası ile bir araya geldi.
Ligde bu yıl hem altyapıda hem de A takım düzeyinde aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarını sevindiren aynı zamanda tesisleşme yolunda attığı adımlarla geleceğe yönelik yatırımlarını da sürdüren İstanbul Sinop Spor Kulübü camiası Küçükçekmece Nikâh Sarayı’nda bir araya geldi.


Geceye katılım çok yüksek oldu.
Küçükçekmece Belediyesi Nikah sarayında gerçekleşen İstanbul Sinopspor kulübünün 47.yılı kutlamalarına Sinop M.Vekili Mehmet Ersoy-İçişleri Komisyon Bşk., Engin Altay-CHP Grup Başkanvekili, Mehmet Bülent Karataş, Temel Karadeniz-K.Çekmece Bld.Bşk.Fazlı Kılıç-Kağıthane Bld.Bşk.Av.Mustafa Korkut-Ak Parti K.çekmece İlçe Bşk. Beşiktaş Bld.Bşk.Yrd.Rıfat Örnek,Dursun Zengin-CHP K.çekmece İlçe Bşk.Seyfettin Tiryaki-MHP K.çekmece İlçe Bşk.Feyzullah Çürük-Saadet Partisi K.çekmece İlçe Bşk. Cemalettin Bal-K.çekmece Müftüsü ,Cemal Yılmaz-K.çekmece İlçe Milli Eğitim Md. SİAD Bşk. Rafet Orhan,SİNDEF Bşk.Engin Kırmızıgül,SİYAD Bşk.Keramettin Arpacı,TÜSİYAD Bşk. Mustafa Gezer,KOSİDEF Bşk.Bahattin Demircan,TÜFAD Bşk.Rıza Çavuşoğlu,K.çekmece Kulüpler Birliği. Bşk.Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu, Önder Gm.Bşk.Yrd.Fahrettin Postacı ,K.çekmece ENSAR Vakfı Bşk.Kamil Çakır,K.çekmece İlim Yayma Cemiyeti Bşk.Hasan Mangır,KİGEDER Bşk.Yrd.Necati Tekbaş,DUDEF Bşk. Mustafa Yamanoğlu ile Yazar Erol Erdoğan, Kaymakamlık Yazı İşleri Md.Köksal Yarımbaş,K.çekmece Bld.Bşk.Yardımcıları,Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Yöneticileri, Kulübün Onursal Başkanları,Muhtarlar,Şube ve Okul Müdürleri, Dernek Başkanları, Spor Kulübü Başkanları, kulüp üyeleri ve taraftarlar katıldı

Aşçı, Yeni Tesisler ihtiyacımız var.
İstanbul Sinop spor Kulüp Başkanı Ramazan Aşçı yaptığı açılış konuşmasında Sinop ve Türkiye’nin her tarafından gelen değerli hemşerilerim ile birlikte güzel bir gecenin mutluluğunu yaşamaktayız.
Aşçı, ‘Her yıl yaşadığımız bu güzelliği bu yıl daha geniş bir katılımla gerçekleştirmek istedik.
450 Lisanslı 150 Futbol Okulu öğrencimizle birlikte toplam 600 çocuğumuza spor yaptırıyoruz görüyorsunuz ki 600 sporcusu olan bir kulüp hiçte hafife alınacak bir sayı değil sayın belediye başkanımız Temel Karadeniz den kulübümüze yakışır büyük modern bir tesisi sözü istiyorum buradan
Katılım ve katılanların heyecanı beni çok etkiledi Artı Sinop spora Sinoplu’nun sahip çıkması işin en güzel tarafıydı her geçen gün daha güçleniyoruz.
 
Sporun güzelliğini ülke çapındaki tüm hemşerilerimizi, taraftarlarımız ve sevenlerimiz ile paylaşmak istedik. Tesisleşme, altyapı ve A takım düzeyinde başarılarımız, centilmenliğimiz ve herkesi kucaklayan bir sistem oluşturarak sporun en önemli özelliği olan kaynaştırıcı yönünü de ortaya koyacağımız gecemize tüm hemşerilerimiz, taraftarlarımız ve sevenlerimiz gecemize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim

Karadeniz’den. Tesis sözü
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’de yaptığı konuşmasında Küçükçekmece Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük önem vermekteyiz ilçemizdeki spor kulüplerine Malzeme, Ulaşım ve liglere katılım bedellerini vermekteyiz bunu yanında 6 idman sahası ve 6 tanede lig maçlarını yapa bileceği futbol sahaları ilçemize kazandırdık kazandırma ya da devam etmekteyiz. İstanbul’da spora en fazla yatırım yapan ilçemiz yeni yatırımlarla hizmet etmeye devam edecektir sayın kulüp başkanımız demin yeni bir tesise ihtiyaçları olduğunu söyledi bende bu tesis sözünü sizlerin huzurunda veriyorum bu gecede emeği geçen herkese teşekkür eder saygılar sunarım.

Daha sonra yapılan protokol konuşmaların ardından İstanbul Sinop spora maddi manevi destek veren kurum kuruluşlulara çeşitli günün ansına hediyeler verildi.















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.