U 17 Halkalı Taştepe Şampiyon Gibi 5 – 1

U 17 Halkalı Taştepe Şampiyon Gibi 5 – 1







İstanbul U – 17 Ligi 9.Grupta Oktay Ocaklı yönetiminde sahaya çıkan Küçükçekmece Halkalı Taştepespor ligin 11.Haftasında Küçükçekmece Kemal Aktaş sahasında misafir ettiği Sultan çiftliği spor’u 5-1 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.


 Ligin 11.Haftasında en yakın takipçisi Batı Trakya spora 8 puan farkla sahaya çıkan Küçükçekmece temsilcisi Halkalı Taştepe takımı mutlak galibiyet için sahaya çıktı.






Müsabakanın ilk yarı 17.Dakikada Anılın attığı golle önde kapatan ev sahibi Halkalı Taştepespor oldu.

İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değişikliği ile sahaya çıktılar ilk yarıya göre daha atak futbol sergileyen Bordo Mavili Halkalı Taştepe takımı oldu.


59.Dakikada Halkalı Taştepespor Devranın attığı penaltı gollü ile  farkı ikiye çıkaran gollü attı skor 2-0 oldu.

68.Dakikada katan Olcay takımın çok güzel hareketlerle ceza sahasın içine girdi ser şutu üçüncü gollünü attı ve skor 3-0 oldu.

70.Dakikada Bilal Halkalı Taştepespor’un Dördüncü gollünü arak farkı dörtte çıkardı skor 4-0 oldu.
73.Dakikada misafir takım Sultan çiftliği spor’da Hakan ceza sahsı içinde topla buluştu plase vuruşu kaleci Berkan’ın sağından ağlara gitti ve fark üçe indi skor 4-1 oldu.





78.Dakikada ev sahibi Halkalı Taştepespor da Batuhan takımın beşinci karşılaşmanın da son gollünü atarak Bordo mavili takımın 5-1 kazan gollü kayıt etmiş oldu.





Halkalı Taştepe U 17 Takım oynadığı 11.maçını da kazanarak 33 puan toplayarak en yakın takipçisi Batı Trakya spor ile 8 puan farkını koruyarak liderliğini sürdürürken üç 3 haftaya avantajlı girmiş oldu.





Bordo Mavili takım oynadığı 11 maçta rakip filelere toplam 81 gol atarak liglerin en fazla gol atan takım unvanına sahip olurken kalesinde toplam 8 gol görmüş oldu.


Rakibi Sultan çiftliği spor’u 5-1 yenen Halkalı Taştepespor şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
Yılmaz AKTEPE


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.