MASA TENİSÇİLER RAKETLERİ İLE BİRLİKTE KAN VERMEYE KOŞTU

Masa Tenisi sporuyla ilgilenen sporcu, veli, veteran, antrenör, hakem ve idarecilerden oluşan Masa Tenisi Gönüllüleri, 14 Haziran 2015 Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü’ne kadar, ülke çapındaki tüm kan bağışı kampanyalarına katılarak masa tenisi camiası içinden 1000 kan bağışı toplamayı hedefliyor.

1 Raket, 1 Kan, 1 Hayat projesi, spor camiası içinde gönüllü kan bağışının yaygınlaşmasını, sporcuların ve halkın bilgilendirilmesini, kan bağışı konusunda davranış değişikliği ve kalıcı bilinç oluşturulmasının sağlanmasını amaçlıyor.

Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencileri, okula adını veren merhum Burak Bora’nın adını yaşatmak için, onun doğum günü olan 25 Aralık’ta geniş kapsamlı bir kan bağışı kampanyası düzenlediler. 808 öğrencinin canla başla çalıştığı kan bağışı kampanyası sonunda 2234 ünite kan toplandı. Bu yıl ikincisi düzenlenen kampanya MEB İl Müdürlüğü tarafından en iyi 10 örnek proje arasında gösterildi.

Merhum Burak Bora’nın annesi ve okulun bağışçısı Ülkü Bora, temsili doğum gününde, tüm öğrencilerin kendi evladı olduğunu söylerken ‘’Ben bir evladımı kaybettim ama şimdi binlerce evlat kazandım. Sizlerin başarısı ile mutlu ve gururlu olacağım’’ dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.