İstanbul Malatya Yeşilova Esnaftan Rövanşı 2-0 aldı.


 
İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grupta alt sırlardan kurtulma mücadelesi veren İstanbul Malatya spor ligin ilk yarı karşılaşmasında 3-2 yenildiği Yeşilova Esnaf sporu 2-0 yenerek hem rövanşı hem de üç puanı alan taraf oldu.

 
Sefa köy Kartal Sahasında oynan maça her iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıktılar Kalabalık tartar adlında oynan müsabakaya hızlı başlayan İstanbul Malatya spor takım rakip kalede etkili olmaya başladı.

5.Dakikada sarı kırmızılı takım İstanbul Malatya sporlu Basri rakip ceza sahası içinde topla buluştu kaleci Berkcanın solunda topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçiren gollü attı.

 38.Dakikada soldan ortalanan topla ceza sahsı içinde topla buluşan İstanbul Malatya spor takım kaptanı Erkan topu ağlara yollayarak skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı sarı kırmızılı atkımın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı misafir takım Yeşilova Esnaf spor ilk yarıya göre daha derli topu başladı tüm hatları ile rakip kaleye yüklene yeşil Beyzalılar da 62.Dakikada Oğuzun şutu üst direkten döndü.

Müsabakanın 70.Dakikasında her iki takım da karşılıklı ataklara geliştirdiyse de yakaladığı pozisyonları golle çeviremeyince ev sahibi İstanbul Malatya spor ilk yarı 3-2 mağlup olduğu rakibini ikinci maçta 2-0 mağlup ederek puanı 16 çıkartarak camiaya ümit dağıttı.
Yeşilova Esnaf sporda 16 puanla kalarak ilerleyen haftalarda oynayacağı maçlara umudunu saklamış oldu.

İstanbul Malatya sporda ilkler kazandı.

İstanbul Malatya spor hafta içi yaptığı kongrede Turgut Öztürk Başkan seçilirken geçen hafta Teknik Direktör Levent Sarıça’ın görevine son verilmesi üzerine Özdemir Tezi takımın başına getiri. Öztürk ve Tez ilk kez çıktıkları takımların başında galip gelmesi takımda büyük sevinç yaşandı.


Stat: S.Kartal
Hakemler Cihan Ataş, Hüsnü Çetinkaya,Doğancan Berkcan.
İstanbul Malatya spor: Uğur**Enes**Erdi***Umur***Bahttin**Anıl**Ahmet Feyyaz**Ahmet Pırlant**Sercan**Erkan***Basri***
Yeşilova Esnafspor:Berkcan**Yunus**Servet**Samet***Murat**Umut**Doğan**Mesut**Oğuz**Turgay**Batuhan**
Goller:5.Dk Basri,38.Dk Erkan
Kırmızı Kart: Umut-Yeşilova Esnaf spor

Haber Foto: Yılmaz AKTEPE





















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.