AVCILAR GENÇLİĞİNDEN ANLAMILI PROJE

AVCILAR GENÇLİĞİNDEN ANLAMILI PROJE

Avcılar Gençlik Merkezi ve Türk Kızılay’ı işbirliği ile 1-2 Aralık 2014 tarihleri arasında Avcılar Gençlik Merkezimizde Kan Bağışı kampanyası düzenlendi.

Kan bağışçıları ile ihtiyaç sahipleri arasında gönüllülük köprüsü kurulmasına destek vermek aynı zamanda kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğu konusunda toplumumuz da  farkındalık oluşturmak amacı ile gerçekleştirilen proje, gençlik merkezi üyelerimiz ile vatandaşların yoğun ilgisi  altında gerçekleşti.

Kan Bağışı kampanyası, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç’un yanı sıra İl Müdürlüğü personellerimiz ile Gümüşpala mahalle sakinleri tarafından da tam destek gördü.

Kan bağışı kampanyası sonucunda 50 ünite kan toplanırken, böylesine anlamlı bir projeye öncü olarak, gösterdikleri duyarlı davranıştan ötürü Avcılar Gençlik Merkezi Gençlik Liderlerimizi ve yönetimini kutlayan İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, Kan Bağışının önemine değindiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

‘’ Kana ihtiyaç duyan bir insana verilen kan bağışıyla ihtiyacın ortadan kaldırılması ve ihtiyaç sahibinin yeniden hayata bağlanması, bir insan için en büyük mutluluktur. 1 ünite kan ile 3 kişinin hayatının kurtarılabileceğini düşünürsek Kan Bağışının maddi olduğu kadar, manevi anlamda da ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. . Böylesine anlamlı bir organizasyonda yer alan, emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum.’’

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.