CFS BAĞCILAR HALİÇ’ İ TEK GOLLE GEÇTİ


Haftaya 22 Puanla lider giren CFS Bağcılar ile 7.sırada 9 puanı bulunan Haliç takımları  Bağcılar Belediyesi Mahmutbey stadında karşı karşıya geldi. İstanbul 1. Amatör Lig  11.grup  karşılaşmasında ev sahibi tek golle galip geldi.



Müsabakayı Volkan Karataş yönetti. Yardımcılıklarını M.Doğan Kurt ve Serhan Zeybel yaptı. Müsabakanın gözlemcisi ise bir dönem İstanbul TFFHGD Başkanlığı da yapan İlhan Erdem idi. Saha Komiseri Alim Demiryürek. Bu müsabaka Cumartesi günü Mahmutbey stadında oynanan ikinci müsabaka olmasına rağmen başlaması gereken saatten 35 dakika geç başladı.
Gol maçın başında  geldi
Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi takımdı. 6. Dakikada Fatih ceza alanı içinde kaleci Sinan ile karşı karşıya kaldı vuruşu kaleci Sinan’da kaldı. Bu pozisyondan dört dakika sonra Tugay’ın güzel vuruşu ile CFS 1-0 öne geçti. 36.dakikada Haliç’in sol taraftan kullandığı serbest vuruş kalecide kaldı. 
40. dakikada CFS serbest vuruş kazandı. Bu vuruşu Ömer Faruk kullandı. Kaleci Sinan mükemmel bir refleks ile topu çıkardı. Ömer Faruk bir dakika sonra yakaladığı pozisyonda vuruşu üst direkten döndü.



50. dakikada Hakem Volkan Karataş Cfs nin bir atağında topun Haliçli oyuncu tarafından elle oynandığı gerekçesi ile serbest vuruş verince ortalık karıştı. Hakem Haliçten üç oyuncuya sarı kart gösterdi.  63 ve 67. dakikada CFS 71 dakikada da Haliç yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediler. Müsabaka maçın başında atılan golle 1-0  bitti.  

STAT : BağcılarBelediye Mahmutbey 
HAKEMLER: Volkan Karataş, M.Doğan Kurt , Serhan Zeybel
SAHA KOMİSERİ: Alim Demiryürek 
CFS BAĞCILAR: Yasin, İsmail, Ramazan, Sabri, Murat Can, Berhudan, Ömer Faruk, Utku,Fatih, Tugay, Fırat 
YEDEKLER: Geylani, Mustafa, Berk Furkan,Cavit, Tugay,Mahmut, Tunahan
HALİÇ: Sinan, Enes, Bora, Emir, Abdullah, Tufan, Eray, Ceyhun, Kemal, Ömer, Doğan
YEDEKLER: Ersin, Oğuzhan, Furkan, Bahattin, Ali, Kadir,Hakan
GOL: Tugay (10.dk.)
           

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.