Çankırı’nın Şampiyonu Kesecik köyü oldu.


Merkezi Sultangazi ilçesinde olan Çankırı spor Taraftarlar Derneğinin düzenlemiş olduğu Vahap Yartaş vefa turnuvası kupa töreni büyük bir coşkuyla Zara Ekinli Spor Kompleksinde gerçekleşti.
Hafta sonu büyük bir katılımla gerçekleşen Vahap Yartaş Vefa Turnuvasına Final maçında Kesecik köyü Tuzla Çankırılara derneğini 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

Turnuvanın Finalin ilgi büyüktü
Sultangazi Zara Ekinli Spor Kompleksinde finali oynanan Çankırıspor Taraftarlar Derneği Vefa Turnuvasının madalya ve kupa finalinde Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, Sultangazi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen sivil toplum kuruluşları, futbolcular ve çok sayıda Çankırılı katıldı.
Koca, Bugün Önemli bir gün bizim için
Vefa Turnuvasında konuşan Çankırıspor Taraftarlar Dernek Başkanı Müsellim Koca, biz zor olanı başardık. Daha önce Çankırılılar Federasyon Başkanlığını yapan canımız, ciğerimiz medarı iftarımız merhum Vahap Yartaş Çankırıspor Taraftarlar Dernek anısına düzenlediğimiz bu turnuva büyük ilgi gördü. Ben Çankırıspor Taraftarlar Derneği Başkanı olarak yönetimimle birlikte abimiz Vahap Yartaş’ın hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz. Başlattığımız kampanyaya tereddütsüzce katılan tüm köy dernek başkanlarımı huzurlarınızda saygıyla selamlıyorum. Bugün bu önemli günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli konuklarıma teşekkür ediyorum” dedi.
 Dinç, kazana Çankırılı gençler oldu.
 Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Çankırıspor Taraftarlar Dernek Başkanı Müselim Koca ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın saygıyla yad ettiğimiz değerli bir kardeşimiz Vahap Yartaş, adına vefa turnuvası olarak yapılması ayrı bir anlam kazandırıyor. Ben bu turnuvaya katılan birinci ikinci ve üçüncü ayrımı yapmadan bütün takımlarımızı Çankırı’da 3 gün ağırlamak istiyorum. Hepinizi en içten dileklerimle kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
 Altunay, Bugün güzel bir hatıra bırakıldı.

Vefa Turnuvasına katılan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, bu anlamlı turnuvayı düzenleyen Çankırıspor Taraftarlar Derneğine başarılar diledi. İyi ve çalışkan insanlar bu dünyadan göçüp gitselerde arkalarında güzel hatıralar bırakırlar. Vahap Yartaş, kardeşimiz de güzel çalışmalarıyla kendini hatırlayacak birçok insan bırakmıştır. Ben Vahap Yartaş, kardeşime mekânın cennet olsun derken onun hatırasını yaşatan siz değerli dostlara başarılar diliyorum” dedi.
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, turnuvaya katılan tüm takımları Çankırı’da üç günlüğüne ağırlayacağını müjdesini verdi. Büyük bir coşkuyla sonuçlanan Vefa Turnuvası önümüzdeki yılda devam edecek.
Ünal, Amacımız Birlik Beraberlik
Çankırıspor Taraftarlar Derneğinin Düzenlemiş olduğu Vahap Yartaş futbol Turnuvasında 16 takım içinde şampiyon olan Kesecik köyü Futbol Takımın Genel Koordinatörü Osman Ünal da yaptığı açıklamasında
.Katılan sporcularımızı tebrik ediyorum. Anlamlı karşılaşmalar oldu. Amacımız birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını sporla geliştirmektir. Gençlerimizi sportif faaliyetlerin içine çekeceğiz" dedi.

Dereceye Giren Takımlar Düzenlenen törenle kupa ve madalyalarını aldılar.

1.Kesecikköyü-Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç
2.Tuzla Çankırılar Derneği-Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay
3.Yaylakent-Sultangazi AKP İlçe Başkanı Suzan Dağlar










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.