Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta en son iç saha galibiyetini 2.haftada alan Leventspor, Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda Altınova Belediyespor'u konuk etti. Kırmızı siyahlılar her iki devrede de ikişer gol bularak zorlu doksan dakikadan 4-0 galip ayrıldı.






Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'ndaki karşılaşmaya Leventspor iyi başladı. Ardından oyunda denge kuruldu ve ilk tehlikeli atak 18.dakikada geldi. Mesut sol kanattan Uğur'un yanından topu önüne aldı ve ceza sahası içerisine girip yerden ayağının dışıyla topu aktardı. Osman'ın arkasına düşen topu kale önünden uzaklaştırdı. 19.dakikada konuk takım net gol fırsatından yararlanamadı. Altınova Belediyespor Harun ile hızlı atağa kalktı. Harun boş pozisyonda bulunan Burak'a topu aktardı. Burak ceza sahası çizgisi üzerinden sol ayağıyla kötü bir vuruş yaparak pozisyonu harcadı. 




Herkes durdu Can durmadı
20.dakikada Altınova Belediyesporlu Fatih topun arkasına geçerek topun auta gitmesi için rakibi Can'ı engelledi. Ancak Can araya girerek topu kazandı. Maçın Kıdemli Yardımcı Hakemi Mehmet Sepetci bayrağını kaldırdı ve Hakemi uyardı. Maçın Hakemi Can'ın oyun kuralları içerisinde topu rakibinden aldığını söyledi ve oyunu devam ettirdi. Can topla birlikte ceza sahasına girdikten sonra kalecinin sağına yerden düzgün bir plase yaptı ve takımını öne geçirdi. 31.dakikada Can'ın kafa ile indirdiği pozisyonda Osman Uğur'un yanından şutunu attı ama kaleci Mehmet bu topa rahatlıkla hakim oldu. 39.dakikada Can topu kafa ile sağ kanata indirdi. Fatih sağ kanatta Emre'yi oyundan düşürdükten sonra ön direğe etkili bir orta yaptı. Osman topun gelişine  şutunu attı. Mehmet topu oyun alanına çeldi ama Osman ikinci bir hamleyi yaparak topu filelere bıraktı. 40.dakikada Harun sağ çaprazdan şutunu attı. Kaleci Onur kalesini terk edip futbolcunun açısını daralttığı pozisyonda topu çelmeyi başardı.  45.dakikada sağ kanattan Burak'ın ortasında yakın mesafeden Harun'un şutu direğin yanından auta gitti.




İkinci yarıda 67.dakikada Osman sol kanatta topun hakimiyetini sağladı. Rakibinden sıyrıldıktan sonra atağa destek veren Serkan'ın önüne topu yuvarladı. Kaptan Serkan'ın ortasında Can topa yükseldi ama vuramadı. Gerilerden uçarak gelerek Fatih kafayı vurunca skor 3-0 oldu. 70.dakikada Muhammet'in savunmanın arasında gönderdiği topa Kudret'ten önce hareketlenen Can şutunu attı. Kalecinin kalesini terk ettiği pozisyonda top direğin yanı başından auta gitti. 76.dakikada Altınova Belediyespor'da kaleci Mehmet'in ileriye vurduğu top Can'a çarptı. Can çizgi üzerinde kaleci Mehmet'in hatasını iyi değerlendirdi ve kaleciden sıyrılıp altı pas içerisinde bulunan Mesut'a aktardı. Mesut da ikramı geri çevirmedi ve topu filelere gönderdi.4-0 77.dakikada Can'ın sağ kanattan pasında Murat sol çaprazda topu kontrol etti. Sol ayağıyla attığı şutunu kaleci Mehmet kornere çeldi.




İki takımda 10 kişi tamamladı
81.dakikada orta alandan Leventspor'da Murat topun hakimiyken oyuna sonradan dahil olan Emre Çofa Murat'ın ayağına arkadan vurdu. Maçın Hakemi faulü tespit ederek Altınova Belediyesporlu futbolcuyu da doğrudan kırmızı ile ihraç etti. 83.dakikada ceza sahası üzerinde kazanılan serbest vuruşu Murat kullandı. Kaleci Mehmet köşeyi iyi tespit ederek topu kornere çeldi. 85.dakikada ceza sahası üzerine doğru gönderilen topta Uche ile Musa'nın arasında top sıkıştı ve yere seken top Musa'nın eline çarptı. Kıdemli Yardımcı Hakem bayrağıyla Hakemi uyardıktan sonra oyunu durdurdu. Hakem Musa'yı topu elle oynadığı yönünde ve son adam olduğu gerekçesiyle ağır bir kararla ihraç ettti. İki takım da mücadeleyi 10 kişi ile tamamlarken Leventspor zorlu maçtan 4 gollü galip ayrıldı.




Leventspor bu galibiyetle puanını 20'ye yükseltirken, Altınova Belediyespor 18 puanda kaldı. Kırmızı siyahlılar önümüzdeki hafta 18 puanlı Mudanyaspor deplasmanına, Altınova Belediyespor'da sahasında Kestel Belediyespor'u ağırlayacak.

STAT: Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı
HAKEMLER: Burak Pakkan, Mehmet Sepetci, Elif Yalçın
LEVENTSPOR: Onur, Muhammet, Mustafa, Musa, Serkan(Dk.80 Yusuf), Ali Cem(Dk.72 Burak), Fatih, Murat, Can(Dk.87 Uğur), Mesut, Osman
ALTINOVA BELEDİYESPOR: Mehmet, Uğur, Melih(Dk.72 Emre Şarlı), Fatih, Kudret, Burak(Dk.69 Emre Çofa), Semih, Uche, Harun, Cenk(Dk.54 Rıza), Emre
GOLLER: Dk.20 Can, Dk.39 Osman, Dk.67 Fatih, Dk.76 Mesut
SARI KARTLAR: Dk.15 Muhammet, Dk.42 Mesut, Dk.48 Serkan, Dk.51 Osman / Dk.21 Fatih
KIRMIZI KARTLAR: Dk.85 Musa(Leventspor), Dk.81 Emre Çofa(Altınova Belediyespor)


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.