NİŞANTAŞI COŞTU BİR KERE

 Amatör Lig 8.Grup’ta Nişantaşı FK, Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadı’nda Topkapıspor’u 4-0’la geçti ve seriye devam etti.



Hafif yağmur altında başlayan karşılaşmaya iyi başlayan Topkapıspor oldu. İlk on dakikada geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan ise ev sahibi ekip Nişantaşı baskılı oyunu sonucunda golü buldu.
26.dakikada Hasan Akkaya’nın sol kanattan yerden pasını Kenan’a aktardı. Kenan sol ayağıyla düzgün vurarak takımını öne geçirdi. 37.dakikada Topkapıspor’un kalecinin pası kısa düştü ve araya giren Emre Çağlar kaleciye karşı karşıya kaldı ve skoru 2-0’a taşıdı. Bu golden kısa bir süre sonra Topkapıspor kaleci değişikliğine gitti bir süre sonrada 10 kişi kaldı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda 60.dakikada Topkapıspor’da kaleciye atılan geri pasta Emre’ye çalımlamak isterken Emre topu kaptı ve topu boş kaleye gönderdi.3-0 85.dakikada oyuna sonradan dahil olan Yusuf rakibinden çok iyi sıyrıldı ve sağ kanattan ortasını yaptı. Ceza sahası içerisinde Adnan’ın kafa vuruşu skoru belirledi.

Nişantaşı FK bu galibiyetle üst üste 6.kez kazanırken puanını 31 yaptı. Topkapıspor ise 15 puanda kaldı. Önümüzdeki hafta Şişli temsilcisi Sarıyer Yeni mahalleye konuk olurken,Topkapıspor ise Yıldırımbosna ile karşılaşacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.