ÖZGENÇLİK FİŞEK MAÇI DOSTLUKLA BAŞLADI KAVGA İLE BİTTİ.

ÖZGENÇLİK FİŞEK MAÇI DOSTLUKLA BAŞLADI KAVGA İLE BİTTİ.
 
Yılmaz AKTEPE
İstanbul 1.Amatör küme 3.Grupta al sıralardan kurulma mücadelesi veren Gültepe Özgençlik spor ve grupta iddiasını sürdürmek isteyen Fişek spor takımları arasında oynan maç dostluk görüntüsü ile başladı ama sonunda tekmelerin havada uçtuğu kavga ile sona erdi.
Küçükçekmece Kemal Aktaş sahasında Ligin 14.Haftasında Küçükçekmece Gültepe Özgençlik spor ile Gaziosmanpaşa Fişek spor takımları karşı karşıya geldiler her iki takımda mutlak galibiyet için çıktılar
Maçın 85.Dakikasında Fişek sporlu İlyas’ın Özgençlik sporlu Emre’ye sert girmesi sonucu her iki takım oyuncuları bir anda tekmeler ve yumruklarla bir birlerine saldırdı.
Çıkan kavga sonucu Gültepe Özgençlik spordan 2 Fişek sporlu futbolcu 3 oyuncu ve Fişek spor teknik direktörü kemal Çolak’ın kavga karşıması sonucu müsabakanın hakemi oyun dışı bıraktı.
4.Dakikada misafir takım Fişek spor Yunusun attığı golle 1-0 öne geçti.
32.Dakikada ev sahibi Gültepe Özgençlik spor tecrübeli oyuncusu Bilal’ın attığı golle skorda eşitliği yakalayarak ilk yarıyı 1-1 kapattı.
52.Dakikada ev sahibi Gültepe Özgençlik spor Hakanın attığı golle 2-1 öne geçti.
68.Dakikada Fişek sporun savunma oyuncusu Hakan takımın beraberlik gollünü atarak skora eşitlik getirdi ve skor 2-2 oldu.

Müsabakanın 85.Dakikasında Gültepe Özgençlik sporlu Emre ve Fişek sporlu İlyas rakibine sert girmesi sonucu saha bir anda karıştı.
Gültepe Özgençlik sporlu yöneticiler ve eski Fenerbahçeli Milli futbolcu Nezihi Tosuncuk ve her iki takım teknik ekibi araya girerek olaylar daha fazla büyümeden önlendi. Gültepe Özgençlik sporlu Emre Ambulansla Küçükçekmece hastaneye kaldırıldı.
Karşılaşmanın Hakem triyosu olaylar yatıştıksan sonra ev sahibi Gültepe Özgençlik spordan Deniz, İsmail, misafir takım Fişekspordan Umut, İlyas, Onu ve Tekin Direktör Kamil Çolak kırmızı kartal oyun dışı kaldı ve karşılaşanın geri kalanında başak gol olmayınca karşılaşma karşılıklı atılan goller 2-2 sona erdi.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.