HASKÖY VE REŞİTPAŞA ATEŞ HATTINDA KALDI

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup 15.hafta karşılaşmasında Alibeyköy Stadında Hasköyspor ile Reşitpaşaspor karşı karşıya geldiler. Konuk takımın bir topunun direkden döndüğü düşme tehlikesi altındaki iki ekibin mücadelesi karşılıklı atılan gollerle 1-1 tamamlandı.

Neşat Vatanser, Hıdır Oduncu, Hakan Aksu hakem triyosu karşılaşmada görev aldı. 
Genelde denk güçlerin mücadelesi içersinde oynan karşılaşma zaman zaman gerginleşsede orta hakem Neşat Vatansever oyuna hakim oldu.
Hasköy ilk yarıda biraz daha ileride oynadı.Sağ kanattan Oğulcan 'ın taşıdığı toplarla posizyon bulma çabaları oldu.Karşılaşmanın 33.dakikasından Reşitpaşa'dan Asafcan'ın çok sert vuruşu üst direkden çizgiye çarparak oyuna girdi.İlk yarı 0-0 bitti.
İkinci yarıda Hasköy 65.dakikada frikik kazandı.Topun başına geçen Onur Demirok kalecinin sağına çok sert vurdu Hasköy 1-0 öne geçti.Bu golden sonra Hasköy oyunu yavaşlatmak için geriye yaslandı. Reşitpaşa oyunun  son anlarında tehlikeli gelmeye başladı. 88.dakikada İlyas Çevik ile beraberlik golüne ulaşan Reşitpaşa çok önemli deplasmandan 1 puan alarak Reşitpaşa'ya döndü. Hasköy 15 puana yükseldi.Reşitpaşa 12 puana yükseldi. Haftaya Reşitpaşa Gümüşsuyu ile oynarken, Hasköy İstanbul Kastamonu ile oynayacak.

Maç ile ilgili tüm Fotoğraflara Facebook'dan Serkan Yıldız Futbol Fotoğrafları Galerisi'nden ulaşabilirsiniz.

HABER: SERKAN YILDIZ


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.