İFA SPOR BURSA'DA LİDERLİĞİ BIRAKTI


Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta İFA Spor son zamanlarda çıkışta olan Elmasbahçelerspor'un konuğu oldu. Bursa temsilcisi penaltıdan kaydettiği golle liderlik koltuğuna oturdu. 2-1



Kırmızı-Yeşilliler, Yenibosna'dan sonra konuk ettiği lider İFA Spor’u da uzatma bölümlerinde bulduğu golle devirip, üst üste üçüncü maçından galibiyetle ayrılarak zirve koltuğuna oturdu.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de izlediği karşılaşmaya her iki takımda tutuk başlarken, Elmasbahçespor 18.dakikada ilk geliştirdiği atakta golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Emrecan’ın yerden ortasında ceza alanı içinde topu önünde bulan Erkan yerden düzgün bir vuruşta Elmasbahçespor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sadece 3 dakika sonra ceza alanı yayında frikik kazanan İFA Spor’da kaptan Faruk’un sert şutunu kaleci Onur mükemmel bir kurtarışla kornere çeldi ve ilk yarı bu sonuçla kapandı.


İkinci yarıda daha derli toplu bir futbol sergileyen ve Elmasbahçespor kalesinde fırsatlar bulan İFA 61.dakikada savunmanın hatasını Hilmican affetmedi ve aşırtma bir vuruşla durumu 1-1 yaptı. Beraberliğin ardından oyun hakimiyetini ele geçiren ve ataklarını sıklaştıran konuk İfaspor, 75 ve 79.dakikada bulduğu net gol fırsatlarında kaleci Onur’u geçemedi. 86.dakikada İFA Spor’da Serhat, topu eliyle kesince, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.


Karşılaşmanın bu sonuçla bitmesi belenirken, 90+4.dakikada İFA Spor kalecisi Hüseyin’in, ceza alanı içinde Sinan'a yaptığı faulle Elmasbahçespor penaltı kazındı. Topu başına geçen Dursun, kalecinin yanından meşin yuvarlağı ağlara göndererek maçın skorunu belirledi: 2-1.


Maç sonunda ise Kırmızı-Yeşilli futbolcular, galibiyet sevincini timsah yürüyüşü ile ve soyunma odasında büyük coşku içinde kutladı.


SAHA: Merinos
HAKEMLER: Raşi Yorganılar 6, Murat Bardakçı 6, Emre Karagel 6
ELMASBAHÇELER: Onur 8, Emir Akay 7, Dursun 8, Mehmet Kurt 7, İsmail 7, Mehmet Oral 7, Yakup 7, Hakkı 7 (Dk.68 Önder 5), Emrecan 7 (Dk.88 Emir Tiryaki), Erkan 8 (Dk.77 Emrah 5), Sinan 7
İFASPOR: Hüseyin 4, Faruk 5, Erdi 4, Egemen 4, Serhat 5, Muhammet Ali Şahintekin 4, Muhammet Ali Atam 4 (Dk.43 Özer 5), Mahmut 4 (Dk.64 Mustafa 4), Hilmican 7, Ekrem 5, Furkan 5
GOLLER: Dk.18 Erkan, Dk.90+4 Dursun (Penaltı) (Elmasbahçe), Dk.61 Hilmican (İFA)
KIRMIZI KART: Dk.86 Serhat (İFA)

KAYNAK: www.bursaamator.org




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.