İŞTE TÜRKİYE'NİN ŞAMPİYONLARI


    Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası tamamlandı.10 sıklette yapılan maçlarda şampiyonlar belli oldu.
    Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'nda 3 grup maçlarının yapılmasının ardından final maçlarına geçildi.İlk grup maçı 13-18 Ekim tarihleri arasında Uşak'ta, 2. grup maçları 20-25 Ekim tarihlerinde Adana'da ve son grup maçı da 11-15 Kasım tarihlerinde Sivas 4 Eylül Spor Salonun'da oynandı.Her grup müsabakalarında,kendi sıkletlerinde ilk dörde giren boksörler İskenderun'da şampiyona katılmaya hak kazandı.
    Şampiyonların belli olacağı müsabakalarda 37 ilden 137 sporcu katıldı.10 sıklette 20 boksörün finale kaldığı maçlarda;49 kiloda Khamza Nametov,52 kiloda Muhammet Ünlü,56 kiloda Selcuk Eker, 60 kiloda Volkan Gökçek,64 kiloda Batuhan Gözgeç, 69 kiloda Önder Şipal,75 kiloda Aldülkadir Köroğlu,81 kiloda Cem Karlıdağ,91 kiloda Seyda Keser ve +91 kiloda Ali Eren Demirez şampiyon oldu.

ŞAMPİYONAYA BÜYÜK İLGİ
  Büyük Erkekler Boks Şampiyonası'nı izlemek üzere Ak Parti Hatay MV. Mehmet Öntürk,Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç,İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve değerli protokol üyeleri salona geldi.İskenderun halkının da yoğun ilgi gösterdiği maçlarda salon da adete yer kalmadı.
SPORCULAR MİLLİ TAKIM KAMPINA
    Şampiyonada madalya kazanan sporcular aynı zamanda miili takım kampına gitmeye hak kazandı.Ulusulararası müsabakalarda ülkemizi temsil edecek sporcular öncelikle Azerbaycan'da düzenlenecek Avrupa Oyunlarına, ardındanMaçların adil bir şekilde yönetilmesi için;21 Orta ve yan hakem, 5 juri hakemi,2 bilgisayar hakemi,2 kronometre hakemi,2 eldiven hakemi görev yapıyor.müsabaka alanında 1 doktor ve bir ambulansta hazır bulunuyor.
49 kiloda Khamza Nametov


52 kiloda Muhammet Ünlü


56 kiloda Selcuk Eker,


60 kiloda Volkan Gökçek
64 kiloda Batuhan Gözgeç


69 kiloda Önder Şipal


75 kiloda Aldülkadir Köroğlu


81 kiloda Cem Karlıdağ


91 kiloda Seyda Keser


+91 kiloda Ali Eren Demirez

  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.