ALİBEYSPOR İSTANBULSPOR'A RÖVANŞI HEDİYE ETTİ


İstanbul Süper Amatör Lig alt sıralardan uzaklaşıp orta sıralarda yer bulmak isteyen Alibeyspor ve İstanbulspor arasındaki mücadelede gülen taraf konuk ekip oldu.



Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası konuk ekibin üstünlüğü ile geçen maçta etkisiz oyununun ardından kalesinde üç gol gören Alibeyspor sahadan boynu bükük ayrıldı. Ligin ilk yarında oynanan maçta rakibi karşısında 4-1 galip ayrılmış olan Alibey kendi saha ve seyircisi önünde rakibinden fark yedi. Maça konuk ekip İstanbulspor hızlı başladı. Müsabakanın daha 8.dakikasında Alibeyspor defansının hatasını affetmeyen Ozan durumu 0-1 yaptı. Maçta 28.dakikada yine bir defans hatası yapan Alibey takımı yine Ozan’ı tutamadı ve maç birden 0-2 oldu. Bu dakikadan sonra iyece bocalayan Alibeyspor orta alanı rakibine iyice teslim etti. Maçın ilk yarısı konuk ekip İstanbulspor’un 0-2 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya biraz daha istekli başlayan Alibey takımı ikinci yarının ilk çeyreğinde İstanbul kale önüne baskı kurdu. Bu baskıyı 52.dakikada Serhan’ın attığı gol kaldırdı 0-3. bu skorun ardından oyunun geri kalanında tamamen İstanbulspor üstünlüğü vardı. Maçta başka gol olmadı ve müsabaka 0-3 tamamlandı.


Stat: Silivri
Hakemler: Volkan Karakaş, Doğancan Mercan, Cenk Fatih Deter
Alibeyspor: Umut 6, Yusuf 6, Burak 6, Abdülkerim 6, Mesut 6 (54’ Hakan 5), Osman 6, Adem 6, Batuhan 6, Onur 6 (51’ Kadir 5), Serhat 6 (46’ Tahsin 6), Mert 6
İstanbulspor: Cenk 8, Berkay 8, Gökhan 8, Sait 8, Özgür 8, Serhan 8, Ozan 8, Serkan 8, Samed 8 (68’ Hakan 6), Hüseyin 8 (81’ Yusuf 5), Nazım 8 (64’ Süleyman 6)
Goller: 8 ve 28’ Ozan, 52’ Serhan (İstanbul)

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.