GALATASARAY AVRUPA ŞAMPİYONU



Judoda Avrupa’nın en güçlü kulüplerini buluşturan ‘Golden League’de müsabakaları bugün Rusya’nın Samara kentinde gerçekleştirildi. Şampiyonada peş peşe iki Fransız ekibini mağlup eden Galatasaray Judo, finalde İtalyan ekibi Fiamme Gialle’yi de 3-2 skorla yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

Kadrosunda Majlinda Kelmendi, Yarden Gerbi gibi dünya şampiyonu judocuların yanı sıra Ebru Şahin, Kübra Kara gibi başarılı Türk judocuları da bulunduran Galatasaray Judo, bu yıl yeni formatla düzenlenen judonun Şampiyonlar Ligi’nde altın madalyaya ulaştı.

Galatasaray, kulüpler düzeyindeki bu en üst seviye organizasyonda kadınlarda 2012 ve 2013’te bronz madalya kazanmıştı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Galatasaray Judo takımını tebrik etti.

Bakan Çağatay Kılıç’ın Galatasaray Judo Takımı'nın Avrupa Kulüpler Şampiyonası ‘Golden League’ şampiyonluğunu kutlamak için yayımladığı tebrik mesajı şöyle:

“Judoda Avrupa’nın en güçlü kulüplerini buluşturan ‘Golden League’de müsabakalarında Türk Takımımız Galatasaray Judo şampiyon olmuş ve bizleri gururlandırmıştır. Daha önceli yıllarda gümüş ve bronz madalya sevincini bizlere yaşatan Galatasaray Judo, bugün ise altın madalyanın mutluluğunu tattırdığı için tüm sporcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Umut ediyorum ki kazanılan bu zafer gerilemeden hep daha ileri ve hep daha başarılı şekilde devam eder.”
















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.