Söğütlüçeşmespor U 14 Takımı Tekirdağa gidiyor.

 Yılmaz AKTEPE
Türkiye U 14 şampiyonası 1.Kademe maçları için Tekirdağ iline gidecek olan Söğütlüçeşme takımı Harun özkan nezaretinde kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor.
 HER ŞEYİMİZLE HAZIRIZ
Söğütlüçemespor  Kulüp Başkanı Mevlit Özdek “Hayalimiz tabi ki alkışlarla karşılanmaktır. mahlle ve ilçe  olarak, yönetim olarak, taraftar olarak ve futbol takımı olarak elimizden gelen her şeyi yaptık. Her şeyimizle hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Bizim bir kaybımız yok. Biz oradan mutlu döneceğimizi düşünüyoruz. Futbolcu arkadaşlarımızın hepsi motive oldu. Gerçekten hepsi o coşkuyu yaşayacak bunu hissediyoruz” dedi.
  SAKİN OLMAMIZ GEREK
Söğütlüçeşmespor  teknik direktörü Harun Özkan ise yaptığı açıklamada “Türkiye'mizin güzel ili olan Tekirdağ iline U14 Türkiye şampiyonası 1.Kademe maçları oynamak için gideceğiz Tüm hedefimiz kazanmak üzerine. Kazanacağımızı düşünüyoruz. Futbol 90 dakika ve bu 90 dakika içerisinde çok farklı şeyler olabilir. Biz hepsine hazırız. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Sakin olacağız. Sakin olduğumuz sürece kazanabiliriz
 .


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.