İkitellispor U 14 Takım Türkiye şampiyonası içim Kütahya'ya gidiyor.

 Yılmaz AKTEPE
İstanbul ve Küçükçekmece ilçesini Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olan İkitellispor U 14 Takımı Kütahya'ya gidiyor.
 Türkiye genelinde yaklaşık 2 bin takımın katıldığı U 14 liglerinde, İkitelli U 14  takımının son 180 takıma arasına girmeyi başaran Mavi Beyazlı takım , “Bu 180 takım arasında Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları oynayacak. Kütahya ilinde oyanacak maçlar 6 takım katılacak. Bu 6 takımın şampiyonu ikinci kademe Türkiye Şampiyonası’na girecek.

  “OYUNCULARIMIZIN HEPSİ İKİTELLİ
İkitellispor Kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan yaptığı açıklamada Hikmet hocamız nezaretinde İstanbul Grup maçlarında çok iyi bir performans gösterek grup şampiyonu olduk ardından Damlaspor ve Esenyurtspor takımlarını yenerek Türkiye şampiyonasında katılma hakkını kazanarak İstanbul ve Küçükçekmece ilçesini Türkiye şampiyonasında temsil etmek hakkına sahip olduk.
Çekilen kura sonunda 1. Kademe maçları Kütahya ilinde oynaycağmız bur da çok iyi maçlar çıkaracağımıza inanıyorum rakiplerimiz kim olursa olsun buradan çıkacağımız inanıyorum ve adımızı finale yazdıramak için Kütahya'ya gidiyoruz. Ceyhan, Oyuncularımızın hepsi İkitellili. U 14 olmasına rağmen, 13-14 yaşında çocuklarımız da oynuyor bu kategoride.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.