Küçükçekmece İdman yurdu’nun serveti var.3-0

                                                               Yılmaz AKTEPE
İstanbul 2.Amatör küme 7.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece İdman Yurdu spor kendi sahasında ağırladığı Beşiktaş Akatlar sporu ikinci yarıda attığı gollerle güçlü rakibinin 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış oldu.
Ligin12.Haftasında Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş sahasın ki maçı fahri Çalışkan, Oğzucan Duran ve Öner Kibiroğlu hakem triyosu yönetti.
Her iki takımda saha mutlak galibiyet için sahaya çıktılar Müsabakanın ilk yarsında daha istekli ve atak futbol sergileyen Akatlarspor takımının bir şutu direkten döndü ve ilk ayrı golsüz kapandı.
İkinci yarı ev sahibi takım Küçükçekmece İdman Yurdu spor takım ilk yarıya göre daha istekli futbol serilemeye başladı.
53.Dakikada ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurdu spor da takım kaptanı Servet ceza sahasının sağ tarafından topa çok sert şutu kaleci Burak topu tutmak istediyse de topu bacaklarının arasından kaçırdı ve top ağlarla buluştu ve bu golle ev sahibi 1-0 öne geçti.
61.Dakikada Akatlar spor Rüçhan serbest vuruş kullandı yaklaşık 35 metreden çektiği sert şutu üst direkten döndü.
62.Dakikada Akatlar spor da Samet ikinci sarı ve ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve misafir takım sahada on kişi mücadele vermek zorunda kaldı.
66.Dakikada ev sahibi takım serbest vuru kulandı serbest vuruştan gelen topu kaleci Burak elinden kaçırdı kaçan topu çok iyi takip eden Küçükçekmece İdman Yurdu spor da takım kaptanı Servet topu ikinci kez ağlara yollayarak skoru 2-0 yaptı.
78.Dakikada Akatlarsporda İrfan direk kırmızı kart gördü ve misafir takım müsabakanın geri kalan süresinde 9 kişi mücadele vermek zorunda kaldı.
90.2.Dakikada Küçükçekmece İdman Yurdu spor da Hasan takımının ve karşılaşmanın son gollünü atarak skoru 3-0 yapan gollü attı.
Küçükçekmece İdman Yurdu spor çekinerek çıktığı Akatlar maçını ikinci yarı ortaya koyduğu oyun ve attığı üç golle galip gelerek üç puanı alırken Akatlarsporu liderlik koltuğundan indirmenin de sevincini yaşadı.
12.Hafta sonunda Çapaspor 29, Küçükçekmece İdman Yurdu spor 26 ve Akatlarspor 26 puanla haftayı kapatmış oldular.
Karşılaşma sonunda misafir takım Akatlar spor kalecisi Burak türbinlere giderek kendisine küfür yapan taraftarla tartıştılar her iki takım yöneticileri zorda olsa olaylar büyümeden önlendi.






















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.