İstanbul Balkanspor Rıdvan Vatansever ile devam dedi.

                                                              Yılmaz AKTEPE
Küçükçekmece ilçesinin yeni kurulan spor kulüplerinden olan İstanbul Balkanspor hafta sonu gerçekleştirdiği genel kurulda yeniden aday olan Başkan Rıdvan Vatansever yeniden başkanlığa seçildi.
Küçükçekmece Sefaköy deki Kulüp Lokalinde gerçekleşen genel kurulda Tek liste ile gidilen kongrede Rıdvan Vatansever başkanlığındaki yönetim kurulu tüm üyelerin oyunu alarak Mavi-beyazlı kulübümüzün yeni yönetimi oldu.
Fahrettin Canşen'in divan başkanlığını yaptığı genel kurulda Saygı Duruşu İstiklal marşının okunmasının ardından  bir önceki yönetimin denetim ve faaliyet raporları da okundu ve ibra edildi. Kongrede kulübü İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneği’de temsil edecek isimler de belirlendi.
İstanbul Balkanspor As Başkan ve Basın sözcüsü Tamer Arslan yaptığı konuşmasında yeni kurulan bir kulübüz kurulmamızın amacı mahallemizin gençlerinin sokaklardan ve İnternet Caferler den ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor kazandırmak ve vatanına milletine ailesine hayırlı bireyler kazandırmak bunu yaparken de sportif faaliyetlerimizi artırarak yaygınlaştırmak tabi ki önce Futbol ardından Basketbol,Voleybol ,Tenis ,Güreş gibi spor branşlarını da açarak yaygınlaştırmayı arzuluyoruz tabi ki tüm bunlar yavaş yavaş önce altyapısını oluşturup ve bu altyapıdan gelecek genç kardeşlerimizle başarılara şampiyonluklara koşmak istiyorzu daha işin başındayız sabırla çalışıp el ele verip kulübümüz için ne gerekiyorsa yapacağımıza inanıyorum kongremizin hayırlı olmasın dilerim dedi.
Kongre üyelerine hitaben bir konuşma yapan İstanbul Balkanspor Başkan Rıdvan Vatansever , Kulübün kurulmasında kurucu üye olan arkadaşlarıma ve yönetimi çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, yeni seçilen yönetime başarılar diledi. “Amatör ruh, profesyonel yönetim” anlayışına vurgu yapan Başkan Vatansever, “İstanbul Balkanspor camiası olarak amacımız çocuklar ve gençler başta olmak üzere daha fazla vatandaşımıza sağlıklı koşularda spor yaptırmak” diye konuştu.
İstanbul Balkanspor As Başkan ve Futbol Şube sorumlusu Ersin Yurtsever de dilek temenniler kısmında yaptığı konuşmasında öncelikle bir Pazar sabahı ve Annler gününde zamanınızı ayırıp buraya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederken tüm annelerin anneler gününü tebrik ederim.
                                                    
İstanbul Balkanspora gönül vermiş değerli üyeler ve yönetim kurulu arkadaşlarım kulübümüz yeni doğmuş bir bebek gibidir önce imekleriz sonra yavaş yavaş yürümeye başlanır ardından koşmaya başlarız.
Şunu temek istiyorum kulübümüz yeni kuruldu kulübümüzün gelir getirecek her hangi bir şeyi yok öncelikle kulübümüze gelir getirecek projeler üreterek maddi yönden güçlenmemiz lazım maddi yönden güçlendiğimiz de artık kişilerin eline bakmamızın da bir anlamı yoktur  sizlerden ricam bizler yardımcı olmanız bu kulübe gelir nasıl sağlarız nasıl kalkınırız konusunda yardımcı olmanız kongremizin hayırlı olmasın diler seçilen arkadaşlarımızda başarılar dilerim dedi.
İstanbul Balkanspor kulübü yapılan genel kurulda kulüp Başkanı Rıdvan Vatansever’in eşi Zülbiye Vatansever tek bayan olarak yönetime  girerek bir ilke imza atmış oldu.
                                 

 İstanbul Balkanspor kulübü gerçekleştirdiği kongrede başarıya taşıyacak yeni yönetim kurulu şöyle.Yönetim kurulu Başkanı -Rıdvan Vatansever
As Başkan ve Basın sözcüsü-Tamer Arslan
As Başakn ve Futbol şube sorumlusu-ErsinYurtsever
Genel Sekreter-Sabri Koyuncu
Muhasip üye ve Sayman-Serdar Kılıç
Finalsal ve idari yapılandırma-Turcay Şen
Hukuk işler-Mustfa Yıldız
Sosyal işler ve Dernekler-Özcan Serbest
Reklam ve Pazarlama-Süleyman Köze
Spor Akdemiler sorumlusu-Bekir Karaağaç
Altyapı Sorumlusu-Fahrettin Canşen
Dış İlişkiler Sorumlusu-Nejat Öztürk
Kulüp Müdürü-Ahmet Nebiler
İnsan Kaynakları- Barış Sert
Denetleme Kurulu
Yunus Türkmen
Ferhat Öztürk
Kemal Avcı
Ferhat Baş
Sefer Yusufoğlu
Zülbiye Vatansever















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.