K.Çekmece İdman yurduna şampiyonluğa az kaldı.

           Yılmaz AKTEPE
  İstanbul  2.Amatör Küme 7.Grupta Lider Küçükçekmece İdman Yurdu spor Vefa Sahasında Yeşildirekspor’u 9- 1gibi farklı skorla mağlup ederek hem liderliğini hem de şampiyonluk yolunda bir engeli deha aşmanın sevincini yaşadı.
Müsabaka hızlı başlayan misafir takım K.Çekmece İdman yurdu spor oyun daha ilk dakikalarında rakip kalede etkili olmaya başladı.
 4.Dakikada İdman yurdusporda Adem ceza sahası içinde topla buluştu sert şutu top ağlarla buluştu ve İdman Yurdu spor bu gole 1-0 öne geçti.
 
6.Dakikada Sağ taraftan ortalan topu çok iyi takip eden İdman Yurdu sporda Özcan’ın kafa vuruşu misafir takım İdman yurdu spor farkı ikiye çıkartarak skoru 2-0 yaptı.
 12.Dakikada İdman yurdu spor takım kaptanı Servet topla buluştu kaleyi karşıdan gördü şık vuruşu kaleci Yavuzun bakışları arasında ağlara gitti ve skor 3-0 oldu.
19.Dakikada İdman Yurdu spor sağ tafradan Ozan Şahinle köşe atışı kullandı köşe atışından gelen topa Özcan kalçası ile topa dokundu ve topu ağlara yolladı ve fark dörde çıktı.
 
33.Dakikada İdman Yurdu spor takım kaptanı Servet kendisinin ikinci takımının beşinci gollünü attı ve ilk yarıyı misafir takım K.Çekmece İdman yurdu spor 5-0 önde kaptı.
 
İkinci yarının başında oyuna iyi başlayan ev sahibi Yeşildirekspor etikli olmaya başladı.
53.Dakikada Yeşildirekspor da Aras ceza sahası içinde top çok sert vurdu kaleci Mehmet’in yapacak bir şeyi olmayınca top ağlarla buluştu ve farkı dörde indirerek skoru 5-1 yaptı.

60.Dakikada İdman yurdu takımında Ozan Karagöz ceza sahasının içine topla girdi plase vuruşu skor 6-1 oldu.
62.Dakikada kaptan servet kendisinin üçüncü takımının yedinci gollünü atarak farkı altıya çıkardı.
 
 84.Dakikada Ozan Karagöz atıla ara pası topla buluştu ceza sahası içine girdi sert vuruşu top ağlara gitti ev Ozan kendisinin ikinci takımının sekizinci gollünü attı.
89.Dakikada İdman yurdu sporda ikinci yarıda oyuna dahil olan İlker ceza sahası içinde topla buluştu kalas vuruşu top ağlara gitti ve skor 9-1 oldu.
 
Lider Küçükçekmece İdman Yurdu spor çekinerek geldiği Yeşil direk deplasmanında 9-1 gibi farklı skorla galip gelerek üç puanı alarak puanını 35 çıkartarak en yakın takipçisine iki puan var atarak liderliğini sürdürdü. Kırmızı Siyahlı takım Oynadığı 15 Maçta 70 gol rakip ağlara gol atarken kalesinde 15 gol gördü ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın sevinci yaşadı.












Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.