Kanarya sporu 3-0 yenen Taştepe U 13 Takımı şampiyon.


Yılmaz AKTEPE
İstanbul U13 9.Grupta Baraj maçında Küçükçekmece İlçesinin iki köklü kulüplerinden Kanarya spor ile Halkalı Taştepe spor takımları Sefaköy Kartal sahasında karşılaştı bu önemeli maçı ikinci yarıda daha baskılı ve girdiği gol pozisyonlarında rakip kaleye üç gol atan Halkalı Taştepespor 9.Grupun şampiyonu oldu. İlk maçta 1-1 ikinci maçta 0-0 beraber kalan Kanarya spor ile Halkalı Taştepepsor 36 şar puanlı 9.Grubun şampiyonluğunu belirlemesi için üçüncü kez karşı karşıya geldiler.
 
Sefaköy Kartal sahasında oynan Baraj maçını Kanarya spor Ahmet Tuğlar, Halkalı Taştepe spor İsmail Meriçli, İstanbul Malatya spor Kulüp Başkanı Turgut Öztürk, İstanbul Demirspor Genel Kaptanı Ahmet Çalık, Sultanmuratspor Altyapı Hocası Hüsamettin Özköşkoğlu,Kosova Güç spor hocası Adem Yeşil ve futbolcu Aileleri yansırsa Kalabalık sporsever izledi.
 
Müsabakanın ilk yarısında her iki takımda girdiği gol pozisyonlarından yararlanamayınca ilk yarı golsüz kapandı.
 
İkinci yarı daha iyi futbol sergileyen ve rakip kalede etkili olan Halkalı Taştepe spor 40,48.Dakilarda Harun ve 56.Dakikada attığı gollerle güçlü rakibini 3-0 mağlup ederek 9.Grubun şampiyonu oldu.
Halkalı Taştepespor da bu sezon ilk kez takımın başında hoca olarak çıkan Mesut Çelik ve futbolcular karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı.
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.