İstanbul Malatya spor kongre öncesi İstişare toplanası yaptı.

 Yılmaz AKTEPE
İstanbul 1.Amatör Küme takımlarından İstanbul Malatya spor 31 Mayısta yapacağı kongre öncesi İstanbul Balata İstanbul’daki iş adamaları dernek başkanları eski başkan ve yöneticilerin katıldığı kahvaltılı istişare toplantısı yaptı.
Yapılan kahvaltı sonrası İstanbul Malatya spor Başkan Vekili Hüsnü Öney yaptığı açışlı konuşmasında çok değerli hemşerilerim saygı değer büyüklerimiz ve kalbi Malatya için atan güzel insanlar öncelikle bir Pazar sabahı zamanısınız ayırıp buraya geldiğinizden dolayı çok teşekkür ederi.
İstanbul da Malatya ve Malatyalının sesi olması üç yıl önce kurulan İstanbul Malatya sporumuz üç yılda iki şampiyonluk yaşadı.
Bizler ancak geçtiğimiz futbol sezonu çok kötü bir sezon geçirerek Süper Amatör ligden 1.Amatör kümeye düştük ancak futboldur şampiyon olmak kadar küme düşmekte vardır.
Küme düşmek dünyanın sonu değildir eğer kulübünüzün kendine ait yeri yoksa gelir getirecek geliriniz yoksa bir yere kadar dayana bilirsinizi değerli hemşerilerim önümüzden sezon daha güçlü bir Malatya spor takım oluşturmak için 31 Mayısta kongre gerçekleştireceğiz.
Yapacağımız bu kongre öncesi siz değerli iş adamlarımızın ve dernek başkanlarımızın fikrini almak ve sizlerin içinden yeni arkadaşlarımızı yönetimde görmeyi arzuluyoruz.
İstanbul Başak şehir ilçesinde 20 bin dönümlük bir yer bulduk burada Malatya sporumuz yakışacak çok güzel bir spor kompleksi projelendirip hayata geçirmesi için sizlerin duyu ve düşüncelerini almak arzundayız bizim sizlerden ricam maddi manevi yönden desteklerinizi esirgememenizi yeni yönetimde görev almak isteyen siz hemşerilerimizde aramızda görmek arzusundayız katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim dedi.
İstanbul Malatya spor kulüp Başkanı Turgut Öztürk’de bende bizleri kırmayıp buraya katıldığınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Değerli hemşerilerim İstanbul Malatya spor Metropol olan bu büyük şehirde bizlerin sizlerle çocuklarımızın yarına umutla baktığımız
Malatya kültürü ile büyümesi geleneklerini örf ve adetlerini yaşaması için ben ve arkadaşlarımız İstanbul Malatya spor kulübümüzü kurduk önce 2.Amatör küme ardından 1.Amatör kümde iki yıl arka arkaya şampiyon olarak sizlerin yani Malatyalıların gururu oldu.
Geçen yılda ben ve arkadaşlarımız siz değerli hemşerilerimizden yeteri kadar destek alamayınca Süper Amatör ligden 1.Amatör kümeye düşmüş oldu.
Yönetici arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki sezon aynı hatalara düşmemek ve daha güçlü yönetim kurmak ve Malatya sporumuzu daha üst liglere taşımak için 31 Mayıs da kongre yapma 
kararı aldı.
Siz değerli hemşerilerimizden ricam bu kulüp hepimizin İstanbul’daki tüm Malatyalıların İstanbul da çeşitli kulüplerde Başkanlık ve yöneticilik yapan siz değerli hemşerilerimizi yapacağımız kongrede görev almanızı rica ediyorum el ele verip İstanbul Malatya sporumuzu daha iyi yerlere taşımak arzusu ile saygılar sunuyorum dedi.

İstanbul Malatya spor kulübü As Başkan Mustafa Biçerde Öncelikle yeni Malatya sporumuz başarılarından dolayı tebrik ederim.
Sevgili hemşerilerim çok kıymetli Dernek başkanlarım ve iş adamlarımız İstanbul Malatya spor İstanbul da bizim onurumuz ve gururumuz bu kulübüz sayesinde hafta bir de olsa maçlara gidip siz değerli hemşerilerimizle hasret gideriyor İstanbul’un her ilçesinde Malatyalı hemşerilerimiz var  ortak yanımız Malatyalı olmak gelin birlikte el ele vererek daha güçlü İstanbul Malatya spor takımı oluşturmak için güç birliği yapalım bu güç bizde var yeter ki inanalım Turgut başkan ve Hüsün’ü başkan olmak üzere yönetici kardeşlerimizin yükünü hafifletelim ve destek verelim dedi.
Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF)Genel Başkan Yılmaz Durmuş da İstanbul Malatya spor hepimizin gurur duyduğu bir kulübümüzdür MADEF olarak tanıştığımız bu arkadaşlara her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz burada verilen sözlerin yerine getirilmesini arzu ediyorum.
İnşallah burada kalmaz biz MADEF olarak maddi manevi destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz yönetime girecek olan arkadaşlarımızın da isimlerini yazdırmalarını rica ediyorum 31 Mayısta yapılacak olan kongrenin de hayırlı olmasın dilerim dedi.

İstanbul 3.Bölge MHP Milletvekili adayı Sertan Ökten yaptığı konuşmasında gurbete hemşerilerimizle birlikte olmak ve aynı havayı teneffüs ettiğimi için ve bizleri sizlerle buluşturan kulüp yöneticilerimize teşekkür ederim. Değerli hemşerilerim konuşmalarınızı dinledim ben denizde üzerime düşecek ne varsa hazır olduğumu söylemek istiyorum dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.