BEDAŞ'IN ŞAMPİYONU BAYRAMPAŞA KESME OLDU.

 Yılmaz AKTEPE
İstanbul  Avrupa yakası Elektirik Dağıtım şirketi BEDAŞ birimler arası düzenlemiş olduğu 1.Geleneksel Dayanışma Futbol turnuvasında Finalde Bayrampaşa Kesme takımı Yeni Çeri Güvenlik takımını 5-4 mağlup ederek şampiyon oldu.
                                                  
İBB Zeytinburnu Çırpıcı Spor kompleksinde 1 ay süren Turnuvada 16 Gurupta 58 Takım mücadele verdi .Gruplardan çıkan 29 takım eleme usulü yapılan müsabakalar sonunda finale kalan takımlar belli oldu.
                             
Turnuva oldukça çekişmeli ve zevkli karşılaşmalara sahne olan  final maçını BEPSAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü,BEDA Genel Müdürü ve BEDAŞ Spor kulübü Başkanı Ergin Önder,BEDAŞ İnsan Kaynakları Direktörü Ali Yenilmez,BEDA İnsan Kaynakları Fatih Aydemir, Volkan Canbaz ve Cem Burhan Dinçerol, daire müdürleri, turnuvaya katılan diğer takımların oyuncuları izledi.
                                        
3.lük maçı Arnavuköy Kesme ile Avcılar Kesme takımları arasında yapıldı yapılan maçta Arnavutköy Kesme takımı 4-2 kazanarak turnuvanın üçüncüsü oldu.
                                    
Günün Final maçı Bayrampaşa Kesem ,Yeni Çeri Güvenlik takımları arasında oynandı Müsabakanın normal süresi 2-2 sona erdi.
Normal sürenin berabere bitmesi nedeni ile Fikstür gereği Penaltı atışlarına geçildi penaltı atışlarında 5-4 kazanan Bayrampaşa Kesme takımı 1.Geleneksel Dayanışma turnuvasının şampiyonu oldu.
                                   
Yapılan Final maçı sonrası Şampiyon olan Bayrampaşa Kesem takıma kupasını BEPSAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü,İkinci olan Yeni Çeri Güvenlik takımına BEDAŞ İnsan Kaynakları Direktörü Ali Yenilmez 3.üncü Arnavutköy Kesem takımına BEDA İnsan Kaynakları Fatih Aydemir ve Gol Kıralı Yeni çeri Güvenlik takımında Hüseyin Saraç BEPSAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü kupa ve madalyalarının verdi.
Yapılan kupa töreninde  BEPSAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, "ülkemizde esen dostluk rüzgarlarının bir benzeri de düzenlenen bu turnuvada esmiştir. Arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinin doruk noktaya çıkmıştır.
BEDAŞ  olma özelliğinin en önemli halkası 'mükemmel bir ekip ruhu' olmasıdır. Çalışan kardeşlerimiz hafta içerisinde yoğun mesainin stresi ve yorgunluğu bu etkinlikler sayesinde bir nebzede olsa atmaktadırlar.Turnuvaya katılan, bütün takımları ve bütün oyuncuları tebrik ediyorum,emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.