Çekmece İdman yurdu liderlik koltuğuna oturdu.

 Yılmaz AKTEPE
İstanbul 2.Amatör Küme 7.Grupta Küçükçekmece İdman Yurdu spor Ligin 14.Haftasında kendi sahasında Sarıyer Fatih Sultan Mehmet sporu 5-1 mağlup ederek 14.Hafta liderlik koltuğuna oturdu.
Ligin 14.Haftasında Yeşilova Kemal Aktaş sahasında Okan Akın, Oğzuhan Yılma ve Uğur Çiftçi hakem üçlüsünün yönettiği maça misafir takım Fatih Sultan Mehmet spor yedek oyunculardan yoksun sahaya çıktı.
Müsabakanın daha ilk dakikalarında rakip kalede etkili olan ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurdu spor takımı Ozana Karagöz, Âdem Kaymak ve kapatan Servetin attığı penaltı gollü ile ilk yarıyı 3-0 önde kaptı.
İkinci yarıda da rakibine göre üstün futbol oynayan kırmızı siyahlılar rakip kalede etkili olmaya devam etti.
Emin ve Adem Kaymak Küçükçekmece İdman Yurdu spor adına golleri atarken misafir takım Fatih Sultan Mehmet spor takımın tek gollü Kadir den geldi ve ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurdu spor çekinerek çıktığı bu önemli maçı 5-1 kazanarak üç puanı aldı.
Çapa sporun Yeşildirekspor’a mağlup olmasının ardından Çapa ve Aktalar spora iki puan fark atarak 32 puanla 7.Grupta liderlik koltuğuna oturan takım oldu.

Lider Küçükçekmece İdman Yurduspor oynadığı 14 maçta rakip ağları 61 kere havalandırarak en fazla gol atan ve kalesinde 14 gol görerek en az gol yiyerek 32 puan topladı ve 14. Hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.