SİLİVRİSPOR GALİBİYETİ ÇEVİK BAYSALGİL'E ARMAĞAN ETTİ

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Silivrispor en yakın takipçisi Ayvalıkgücü Belediyespor’u kendi taraftarının önünde golcü oyuncusu İsmail Düzgün’ü attığı üç golün ardından müsabakayı 4-2 kazandı.

Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası kaliteli bir mücadeleye sahne olan maçta tecrübeli ayaklara sahip olan Silivrispor sahadan üç puanı 4-2’lik skorla aldı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir sevinç yaşayan Silivrisporlu oyuncular aldıkları galibiyeti Silivrispor’un efsanevi oyuncularından olan ve geçtiğimiz günlerde ayağından ameliyat olan Çevik Baysalgil’e hediye etti. Maça her iki takımda kontrollü başladı. İlk yarı artan rüzgarla da mücadele eden oyuncular orta alanda topu fazla sıkıştırınca kalelerde fazla pozisyon üretilemedi. 32.dakikasında Ayvalık takımı serbest atışı kazandı. Silivri kalesini çaprazdan gören pozisyon atışı direk kaleye gönderen Lütfü mükemmel bir gole imza attı ve takımını 0-1 öne geçirdi. Bu şok golün ardından çabuk toparlanan Silivrispor Ayvalık kalesine baskısını iyice arttırdı. Maçın 39.dakikasında Silivrispor’da İsmail kazanılan penaltı atışında durumu 1-1 yaptı. Bu skorla ilk yarı 1-1 tamamlandı. 



İkinci yarıya her takımda hızlı başladı ve geliştirdikleri ataklarla kalelerde tehlikeler oluşturdu. Müsabakanın 72.dakikasında Ayvalıklı oyuncu Nazım durumu 1-2 yaptı. 75.dakikada Ali Koçak Silivrispor adına durumu 2-2 yaptı. Bu dakikadan sonra tüm oyunu Silivri kalesinde galibiyet için yıkan Ayvalık takımı defansını boş bırakmaya başlayınca Silivrili hızlı oyuncular kontra ataklarla gol pozisyonlarına girmeye başladı. Maçın 78.dakikasında İsmail Düzgün durumu 3-2 yaptı. Müsabaka bu skorla tamamlanması beklenirken Silivri kalecisini Rasim’in attığı uzun topla buluşan İsmail maçın skorunu 90.dakikada 4-2 olarak tescilledi. Silivrispor aldığı bu galibiyetin ardından puanını 28 yaparken takipçisi Avyalıkgücü ise 25 puanda kaldı.



Stat: Silivri
Hakemler: Oğuz Kaan Turan, Ömer Faruk Tarakçı, Barış Akdağ, Semih Özgel
Silivrispor: Rasim 8, Tahir 8, Muharrem 8, Orhan 8, Ender 8, Ömercan 8 (72’ Özgür 7), İrfan 8, Ali 8, Murat 8 (62’ Taner 6), Samet 8 (84’ Bülent 5), İsmail 8
Ayvalıkgücü Belediyespor: Emrullah 7, Enes 7, Lütfü 7, Kartal 7 (57’ Fatih 6), Bahadır 7, Kerim 7 (81’ Enes 4), İbrahim 7 (46’ Murat 6), Turan 7, Vijdan 7, Kerim 7, Nazım 7
Goller: 32’ Lütfü, 72’ Nazım (Ayvalıkgücü), 39, 78, 90’ İsmail, 75’ Ali (Silivri)

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.