İSTANBUL VALİMİZ VASİP ŞAHİN’DEN İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE ZİYARET


 İstanbul Valimiz Vasip Şahin, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, Sayın Valimiz Vasip Şahin’e İl genelindeki gençlik ve spor faaliyetleri hakkındaki çalışmalar ile İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak yürüttüğümüz projeler hakkında bilgi verdi.

İstanbul Valimiz  Vasip Şahin, İl Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmalar hakkında detaylı bilgi alırken, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımız hakkında geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.
 
İstanbul gibi bir metropolde sporun tabana yayılması, sporun çeşitlendirilmesi ve olimpik sporcu yetiştirilmesinin yanı sıra vatandaşta spor kültürünün gelişmesi ve yerleştirilmesi için çaba sarf ettiklerini belirten İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, “Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte İstanbul’da gençlik ve spor konusunda en mükemmel hizmeti vermek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz” dedi.

İstanbul Valimiz Vasip Şahin de, İstanbul'u gençlik ve spor anlamında ileri taşıyabilecek her türlü projeye açık olduklarını ifade ederek, spora olan desteklerinin artırarak devam edeceğini kaydetti.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.