ÇIKSALIN-DUMLUPINAR ÜNV MAÇI TEKRAR OYNANACAK




Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 26 Kasım Çarşamba günü oynanan ve konuk ekibin 2-1 üstünlüğüyle tamamlanan Çıksalınspor-Dumlupınar Üniversitesi SK maçında kural hatası yapıldığı belirlendi ve tekrarına karar verildi.

Karagümrük Stadı'ndaki mücadelenin 38.dakikasında ceza sahası içerisinde Dumlupınar Üniversiteli futbolcu topu diziyle kalecisine yumuşattı ve maçın hakemi çift vuruşa hükmetti. Topun başına geçen Çıksalınsporlu Yusuf ve Muharrem paslaşarak kullanmak isterken Yusuf topa doğru hamle yapsa da topa dokunmadı. Ancak hakemin 'oyna' diye seslenmesinden sonra baraj erken dağıldı ve Dumlupınar Üniversitesi futbolcuları topa doğru koştu. Yusuf baraj erken dağıldığı yönünde itiraz da bulunsa da Çıksalınsporlu futbolcu topa dokunmuş oldu ve konuk takım topu çaldı. Oyun da devam etti.

Çıksalınspor Yönetim Kurulu bu pozisyona itiraz etti ve TFF'ye başvurdu. İstanbul temsilcisi itirazında, çift vuruşta topa futbolcularının ikinci kez değmediğini belirtti. TFF Yönetim Kurulu da bu itirazı haklı buldu. Maç ilerleyen günlerde yeniden oynanacak.

Bu karar, hafta sonu oynanacak Düzcespor-Çıksalınspor maçını çok daha önemli kıldı. Lider Düzcespor'un yedi puan gerisinde bulunan Çıksalınspor güçlü rakibini bu hafta deplasmanda yener, daha sonra tekrar maçını kazanırsa iddialı konuma gelecek.

HABER: EFKAN BUCAK
FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.