Küçükçekmecenin Şampiyonu İstanbul Sinop spor oldu

Küçükçekmecenin Şampiyonu İstanbul Sinop spor oldu

Yılmaz AKTEPE
Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından gerçekleştirilen 8.Minikler Futbol Turnuvasında  Cennet Barbarosspor İstanbul Sinopspor arasınadki final maçında normal süresi gollsüz sona eren maçta  penaltılarda rakibini 4-3 mağlup eden İstanbul Sinopspor oldu.

Maçı Ünlü spor spikeri Emre Tilev, kendine özgün sunumuyla tribündeki izleyicilere canlı olarak anlattı. Tilev'in eğlenceli ve coşku dolu yorumu eşliğinde oynanan maçı tribündeki seyirciler 70 dakika boyunca keyifle izledi.

Şampiyon takım, kupasını ve madalyalarını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in elinden aldı. Şampiyonluk kupasını kaldıran futbolcuların coşkusu ve mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Üçüncü Kanarayaspor oldu.
Küçükçekmece Kemal Aktaş sahasında günün üçüncülük Dörtüncülük maçında İstanbul Trabzonspor ile Kanaryaspor takımları karşı karşıya geldiler.

Müsabakanın ilk yarısı gollsüz sona erdi ikinci yarının başında 2-0 öne geçen Trabzonspor bu sokru koruyarmayarak 9 kişi sahada kalan Kanaryaspor takımı maçı 2-2 yaparak penaltı atışlarına taşıdı. Penaltı atışlarında 8-7 Kanaryaspor kazanarak turnuvanın üçüncüsü oldu.

                                   
Küçükçekmece Belediyesi sponsorluğunda, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından organize edilen 8. Minikler Futbol Turnuvası'nın şampiyonluk maçınıKüçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz,yardımcılarından Hamza Göneç,AKP Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut,Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk,Belediye Mecllis üyesi Ferhat Yıldız,Fathi Üstünbaş,Enis Koçak,Sami Şahin kulüp başkanları kalabalık tarftar izledi.
Final maçında penaltı atışları sonrası rakibi Cennet Barbaros Spor 4-3 mağlup eden İstanbul Sinop spor, şampiyonluk kupasını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadenizin elinden aldı.Üç buçuk boyunca 20 takımın kıyasıya rekabetine sahne olan, 8. Minikler Futbol Turnuvası, Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda gerçekleştirilen final müsabakası ve ödül töreniyle sona erdi. İstanbul Sinopspor , Cennet Barbaros'u çekişmeli geçen maçın sonunda penaltı atışlarında 4-3 üstünlük sağlayan İstanbul Sinopspor 8.Minikler şampiyonluk oldu.

                                   
Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk yaptığı konuşmasında üç buçuk ay süren turnuvamıza 20 takım katıldı bir birinden zevkli ve bir okadarda heycanlı olan turnuvamız Allah çok şükkür kazasız belasız bitirmenin mutluluğunu yaşıyorzu.

Spora ve sporcuya büyük destek veren Belediye Başkanımız Temel Karadeniz ve yardımları her zaman bizim yanımzda olmuş ve olmayada devam etmeteler Yıllardır sahalarımızda kanayan yara olarak bilinen sağlık sorununa belediye başkanımızla konuşarak bunda bir çözüm bulduk sayırlır kısa bir zaman sonar lig maçlarımızın oynnadığı sahalrd ardık Ambulan ve sağlık ekibi bulunacaktır. Yıllardır sorun halinde olan bu sağlık olayında Belediyemizin vermiş olduğu destelerle artık çözmüş olmanın mutluluğunu yaşayacağız bizlere her zaman destek veren Başta Belediye Başkanmız Temel Karadeniz ve ekibine kulüplerimz adına teşekkür eder katılan tüm takımlarımız başarılar diler saygılar sunarım.

                                

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de yağtığı konuşmasında Küçükçekmece Belediyesi olarak spor büyük önem vermekteyiz bu yöndede yatıtımlar yapıyoruz yatırımlar yaptıkca ilçemizdejki spor başarıları artmaya devam etmekte.

Burdan sizler bir müjde vermek istiyorum şuanda bulunduğumuz Yeşilova Kemal Aktaş sahasının türbinlerini en kısa zamanda kapatarak soğuk ve yağmurlu havalarda artık maç izlemey son verceğiz bizleri burda sizlerle buluşturan ve büyük katkıları olan Küçükçekmece Amatör spor kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı ve aynı zamanda mecllis üyemiz olan Seymen Gençtürk ve ekibine teşekkür ederim dedi.
Yapılan konuşmaların ardında derceye giren kulüplere Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk ve mecllis üyeleri kupa ve madalyalarını verdi.

1. İstanbul Sinopspor.
2. Cennet Barbaros
3. Kanaryaspor
4.İstanbul Trabzonspor
Centilmen Takım Halkalı Çamlık Altıspor
Gol Kıralı-İstanbul Sinopspor Muhammet Fırat Kalkan
En Erken gol28.saniye İstanbul Sinopspor Muhammet Fırat Kalkan
En İyi kaleci Cennet Barbarosspor dan-Eren Bircan





























Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.