İFAspor özer'le güldü.1-0


Yılmaz AKTEPE
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 9.Grup  17.Hafta Küçükçekmece temsilcisi İFAspor kendi sahasında Bursa Kestel Belediyespor’u Özer Vatanseverin attığı golle mağlup ederek üç puanı alan takım oldu.




Ligin 17.Haftasında İFAspor sahasında karşı karşıya gelen İFAspor Bursa Kestel Belediye spor takımları sahaya mutlak galibiyet için sahaya çıktılar.


Kalabalık taraftar desteğini alan Küçükçekmece temsilcisi İFAspor müsabakaya hzılı başlayan taraf oldu.
6.Dakikada İfasporda Özkan Ünlü ceza sahasının dışından kaleyi karşıdan gördü sert şutu top az farkla auta çıktı.


17.Dakikada Kestel Belediyespor da ceza sahası içinde topla buluşan Mesut topu tam ağlara göndereceği zamanda İfaspor kalecisi Hüseyin topa zamanında çıkarak golle izin vermedi.


28.Dakikada Sağ tarftan ortalanan topa ceza sahası içinde kafayı vuran İfaspor takım kaptanı Serkay takım arkadaşı Muhammet Ali Atmanın önüne indirdi tecrübeli oyuncu gelişine vurdu ve kaleci Veda'tın göğsüne çarparak dışarı çıktı.

37.Dakikada Kestel Belediyespor sağ taraftan köşe atışı kullandı köşe atışından gelen topa Enginin kafa vuruşu kaleci Hüseyin çok iyi bir refleksle golle izin vermedi.


40.Dakikada ceza sahası içine ortalanan topu çok iyi takip eden İfasporlu Hilmi can rövanşta vuruşu top üsten az farkla auta çıktı.


42.Dakikada Kestele Belediyespor da köşe atışından gelen topa kafayı vuran Fatih’in kafa vuruşu top kale direğini yalayarak auta çıktı.İki takımda ilk yarıda yakaladığı pozisyonları golle çeviremeyince ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya ev sahibi İfasporda Serhat'ın yerine Özer oyuna dahil olması ile  ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı.

48.Dakikada Kestel Belediyespor sağdan ortala topa kafayı vuran Hasan topu ağlara yolladı ancak maçın orta Hakemi Selim Akman kaleciye faul yapıldı gerekcesi ile gollü geçersiz saydı.


53.Dakikada  Kestel Belediyesporun başarışlı oyuncusu Hasan kaleyi karşıdan gördü sert şutu kaleci Hüseyin golle müsaade etmedi.

55.Dakikada Kestele Belediyesporlu Fatih ceza sahası içinde topu takım arkadaşı Mesutta indirdi Mesut topa gelişine çok götü vurarak takımı  mutlak golden etti.

58.Dakikada ceza sahası içine ortala topa kafayı vuran İfaspor takım kaptanı Serkayın kafa vuruşu top az farkla dışarı çıktı.

66.Dakikada İfasporda ikinci yarıda oyuna giren Özer Vatansever ceza sahasının dışından yaklaşık 25 metreden kaleyi gördü sert şutu top kaleci Vedatın bakışları arasında ağlara gitti ve İfaspor bu golle 1-0 öne geçti.

75.Dakikada Kestel Belediyespor da Hasan atılan ara pası ile buluştu sert şutu kaleci Hüseyin topa iki hamlede kontrol ederek golle izin vermedi.

88.Dakikada serbest vuruş kazan misafir takım Kestel Belediyesporda Mesut’un şutu top az farkla auta çıktı.

Karşılaşma ev sahibi Küçükçekmece İfasporun ikinci yarıda Özer Vatanseverin attığı golle 1-0 galibiyetliği ile sona ererek üç puanı alan takım oldu.

İfaspor ligin 17.Haftasında kendi seyircisi önünde galip gelerek puanında 28 çıkardı ve maç eksiği ile liderin 5 puan gerisinden takipçisi oldu.Misafir takım Kesetel Belediyespor ise 17 puanla kalmış oldu.

Özcan Atam, çıkışlarının devam edeceğini söyledi.
Kendi saha ve seyircisi önünde Kestel Belediyespor’u 1-0 mağlup eden İFaspor'un kulüp başkanı Özcan Atam, ''Çıkışımız sürecek'' dedi.
Atam, Kestel Belediyespor maçında çok iyi bir oyun ortaya koyan futbolcularını tebrik ederek, kazandıkları 3 puanla moral bulduklarını söyledi.
Stres ve bazı sıkıntıların geride kaldığını kaydeden Atam, ''Kestel Belediyespor maçında alınan galibiyet bizim için çok önemliydi. Oyuncularımız sahada iyi mücadele ettiler. Farklı bitireceğimiz maçı 1-0 kazandık. Önemli olan galibiyetti. Çıkışımız sürecek'' dedi.
Kestel Belediyespor maçında taraftarların özledikleri ifade eden Atam, taraftarlara takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiğini söyledi.
Stat:İFAspor
Hakmeler.Selim Akman,Nurten Kaymak Turan,Ahmet Göçmen.
İFAspor:Hüseyin Balcı***Faruk***Hüseyin Kök***Serkay***Egemen***Özkan***Muhammed Ali**Serhat**(46.Dk Özer***)Gökhan**(82.Dk Mahmut*)Hilmican**(Ekrem**)Furkan***
Teknikdirektör:Oğuz Karakaya
Kestel Belediyespor:Vedat**Kaan**(78.Dk Emrah*)Aşkın**Engin**Volkan**Muhammet*(68.Dk Ömür*)Hasan***Fatih**Mesut**Hamdi**Recep**
Teknikdirektör:Şirahman Berber
Gol:66.Dk Özer Vatansever-İfaspor








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.