FUAT ÖZCAN DUALARLA ANILDI



Trafik kazasında yitirdiğimiz Güzelhisar Spor Kulübü Başkanı merhum Fuat Özcan, Kulübünün 65.Kuruluş Yıldönümünde dualarla anıldı.

Sultanahmet Citadel Hotel’de düzenlenen geceye çok sayıda davetlinin yanı sıra, spor ve siyaset mensubu katılırken, anma töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Hasan Kef Hoca Kur’an-ı Kerim okudu
Merhum Başkan Fuat Özcan’ı ve merhume Anneleri Leman Özcan’ın rahmetle anıldığı gecede Güzelhisar Spor Kulübüne ve amatör spora katkıda bulunanlara plaketler verildi. Gecede, Hürrem Çavuş Camisi eski İmamı Hasan Kef Hoca Kur’an-ı Kerim okudu. 

Anma gecesine büyük ilgi
Fatih temsilcilerinden Güzelhisar Spor Kulübü 65.yılını buruk bir şekilde kutladı. Merhum Başkan Fuat Özcan’ın çok önem verdiği ancak görmesinin nasip olmadığı gece bir anma ve vefa gecesi olarak tertip edildi. Sunuculuğunu Flaş TV Haber Sunucusu İlker Akkurt üstlendiği geceye gösterilen büyük ilgi Güzelhisar Spor Kulübü Yönetimini ve Özcan ailesinin yalnız olmadıklarının en büyük kanıtıydı.

Siyasiler ve Spor camiası katıldı
Geceye, Fatih Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Başkanı Hasan Suer, CHP 2.Bölge Milletvekili Aday Adaylarından Mehmet Sevigen, Turan Durmuş,  Av. Zeynel Öztürk, İASKF eski Başkanı ve CHP 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı Ecz. M. Sait Yücel, CHP PM eski Üyesi Baykal Kazancıoğlu, Fatih Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Soner Özimer, Hikmet Öz ve Kazım Akşahin, Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Özdemir, İASKF Başkanı Ali Düşmez, TUFAD İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu, İASKF Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür, İASKF Yöneticilerinden Cemalettin İnanç, Necdet Bakır, Fatih İlçe Spor Müdürü Ceylan Ekinci, Fatih Amatör Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Cemal Ergin, Bağcılar Kulüpler Birliği Yöneticisi Ahmet Akdeniz, Zeytinburnu Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, TFF eski Başkan Danışmanı ve İASKF eski Genel Sekreteri Hayati Köse,  Sarıyer Spor Kulübü Genel Sekreteri ve BJK Divan Kurulu Üyesi Av. Ahmet Akpınar, Güneştepespor Başkanı Güngören Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ergün Edepali, Tek Rumeli TV Spor Müdürü Mehmet Çelik, FİFA eski Hakemi Muhittin Boşat, Fatih Vatan Spor Yönetim Kurulu Üyeleri, Fatih Yaylaspor Davutpaşaspor, Altınayspor, Topkapı Spor Kulübü, Tozkoparanspor Kulübü Yönetim Kurulu ile Vefa Spor Kulübü Müdürü Murat Köse ve Kadırgaspor eski Yönetici İsmail Hakkı Celayir'in yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve spor adamının yanı sıra Bakırköy Belediyesi çalışanları ve ailelerinin yanı sıra Hakemler de anma törenine katıldılar.

Kulüpten yetişen Hakemlere ödül
Güzelhisar Spor Kulübü tarafından sporculara, spor adamlarına, Kulübe emeği geçenlere, Kulüpten yetişen Hakemlere, siyasetçilere, sponsorlara ve iş adamlarına katkılarından dolayı plaketlerin verilirken, Sivil Haber’den Mithat Özdemir ile Yerel Futbol Sitesine plaketler verildi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR


















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.