S.ÇEŞMESPOR YÖNETİMİNDEN ŞAMPİYONLAR YEMEK VERDİ.

S.ÇEŞMESPOR YÖNETİMİNDEN ŞAMPİYONLAR YEMEK VERDİ.                        
Yılmaz AKTEPE
 Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden Söğütlüçeşmespor yöneticilerinden olan Erol Ayan şampiyon olan U 15, U 14 ve U 11 yaş futbol takım oyuncularına yemek verdi.
Florya Görkem Kilis Sofrasında verilen şampiyonluk yemeğine Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı mevlit Özdek ve yönetim kurulu, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Destekleme dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve Genel Sekreter Recep Kelmen, Küçükçekmece Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Metin Sancar, Küçükçekmece Söğütlü çeşme semtini sevilen İş adamlarından Hüseyin Orhan ve Enver Bideli Söğütlüçşmespor Altyapı hocaları ve futbolcular katıldı.
Futbolculara verilen yemekte bir konuşma yapan Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı mevlit Özdek, Öncelikle bu organzisasyonu yapan ve üslene yönetici kardeşimiz ve arkadaşım Erol Ayen kardeşimize vermiş olduğu bu güzel yemekten dolayı futbolcu kardeşlerimiz ve kulübüm adına teşekkür ederim. Ben ve arkadaşlarım göreve geldiğimizde söğütlüçeşmesporda her şeyin değişeceğini söylemiştim önce tesislerimize kavuştuk.
 Planlı programlı bir şekilde altyapıda yeniden yapılanarak altyapı takımlarımın başına deneyimli tecrübeli Harun Özkan hocayı getirdik.

Harun hocamız disiplinli bir şekilde çalışmalar yaparak önce U 15 ardından U 11takmlarımızı şampiyon yaparak Türkiye şampiyonasında Küçükçekmece ilçemizi ve İstanbul ilini temsil teme hakkını elde etmiş olduk. U 14 Yaş takımda şu anda gurubunda kardeş kulübümüz olan İstanbul Sinop spor ile şampiyonluk yarışı vererek bizlerin ve sizlerin göğsünü kabartmakta ve inanıyorum ki lig sonunda şampiyonluk yaşatacaklar.

Bizler bu mutluluğu yaşan siz değerli futbolcu kardeşlerime hocalarımıza, Belediye Başkanımıza, Kulüpler Birliği Başkanımıza ve bizler her zaman destek veren iş adamlarımıza çok teşekkür ederim dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Şampiyon futbolculara göstermiş oldukları başarılardan başta kulüp başkanı Mevlit özdek olmak üzere Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Destekleme dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve Genel Sekreter Recep Kelmen, Küçükçekmece Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Metin Sancar, Küçükçekmece Söğütlü çeşme semtini sevilen İş adamlarından Hüseyin Orhan ve Enver Bideli dolayı bire madalya veridiler.


Daha sonra kulüplerine maddi manevi yönden destek veren Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Destekleme dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Metin Sancar, Küçükçekmece Söğütlüçeşme İş adamlarından Hüseyin Orhan ve Enver Bideli desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

 



















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.