İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İstanbul Şampiyonu oldu.



2014 -2015 Liseler arası futbol turnuvasında Teknik Sorumluluğunu Osman Kadıoğlu ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ünal Er’in yürüttüğü İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, turnuvalarda rakip kalelere 27 gol atıp,  kalesinde 7 gol görerek 300 lise arasından 31 Aralık 2014 tarihinde finalde Çekmeköy Moda Fen Kolejini 2-1 yenerek İstanbul Şampiyonu oldu.



11–19 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Liseler arası Futbol Turnuvasında yarı finale katılmaya hak kazandı.

Okul futbol takımımı, BİTEM Mezunlar Derneği ve idarecileri ile birlikte Bayrampaşa Belediyesi Başkanı Sayın Atila Aydıner'i ziyaret etti.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin İstanbul şampiyonu takımını,Mezunları ve Meclis Üyesi Av. Aşkın Ceylen, Okul Müdürü Deniz Mutlu Güler, Müdür Yardımcıları Cemalettin Koçak ve Hüseyin Nisan ’ı makamında kabul etti.


İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi futbol takımı Başkan Aydıner'e üzerinde adının ve memleketi Rize'nin trafik plaka kodu olan 53 numaralı formayı hediye etti.Turnuvalarda tam destek sözü veren  Aydıner,  başarılar diledi
İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın İbrahim İlhami Koç, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin İstanbul şampiyonu olan takımını ve Okul Müdürü Deniz Mutlu Güler, Müdür Yardımcısı Ümit Bahçıvan’ ı makamında kabul etti.
İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi futbol takımı,İbrahim İlhami Koç’ a üzerinde adının ve İstanbul trafik plaka kodu olan 34 numaralı formayı hediye etti

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.