AZiMSPOR İDDİALI GELİYOR




istanbul 2. Amatör Küme takımlarından Kanarya Azimspor yeni sezona günde çift antrenman yaparak şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor.

Yeni yıla “Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla giren ve kamuoyundan destek büyük gören kırmızı-siyahlılarda tecrübeli hem oyuncu  Teknik Direktör Bilal Uçar genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu takımlarının beklentileri cevap vereceğini belirtti.

Yeni Futbol sezonuna geçen yılki kadrodan 7 oyuncu ile devam ederken 6 yen' oyuncu takviye yaptık İkitellispordan , Çetin Erman,Nuri Güldalı,Murat Nozoğlu, Tuncay Aktaş,İst. Malatyaspor, Emre köroğlu renklerimize katık

CİDDİ VE PLANLI ÇALIŞMA
Yeni yapılması ile birlikte Azimspor  Kulübü’ yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Uçar, “ 6 Grubunda  güçlü rakiplerle mücadele vererek  ilk ikide yer alabilme adına kıyasıya bir mücadeleye gireceğiz. Aylardır ciddi ve planlı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sezon sonunda şampiyon olarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.

Amacımız ilk sırayı elde ederek yeni sezonda 1.Kümeye çıkabilmektir. Bize inanarak destek verenleri mahcup etmemek istiyoruz. Her şey Kanarya Azımspor için” diye konuştu.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.